Thousand Lakes Lodge

Een unieke lodge op een unieke plek. Veraf van de drukte is het alpine landschap van de Central Highlands (UNESCO Werelderfgoed) redelijk dor, maar wel heel fraai en zelfs adembenemend. Tot genoegen van de bezoekers zijn er tijdens zonsondergang vaak inheemse dieren zoals wombats en wallabies te zien. Kortom, dit is de perfecte plek om de 1000 meren en het oorspronkelijke Tasmanië te ontdekken. (ID: 140872)

Ligging

nabij Lake Augusta in het hoogland van Tasmanië, ook bekend als de Western Lake Region. 12 km ten westen van Liawenee, 90 min. van Launceston en 2 uur van Hobart.

Accommodatie

In de ruige omgeving ontvangt de lodge zijn gasten met comfort, warmte en vriendelijkheid. In de aangename lounge met open haard worden overdag kleine snacks en ’s avonds twee menu’s aangeboden. De bar biedt lokale bieren en wijnen aan. Er is een bibliotheek en verhuur van e-mountainbikes. Geen wifi.

Kamers

in totaal slechts 9 kamers. 5 daarvan zijn comfortabele Premium King Rooms op de bovenverdieping, elk met airco en badkamer. U kunt kiezen uit een groot 2-persoonsbed of twee grote 1-persoonsbedden.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: kinderen vanaf 16 jaar welkom (geen korting).