Groepsreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

 

Kleine groepen - grote groepen, budget reizen - luxe reizen, actieve reizen - ontspannen reizen

Zowel Australië als Nieuw-Zeeland beschikt over een uitgebreid aanbod aan gezellige groepsreizen! Van reizen die u naar de grote highlights voeren tot reizen die van het gebaande pad afgaan. Reizen die u diep de natuur in brengen en reizen die u de cultuur laten ervaren. 

Complete groepsreizen die u in enkele weken, onder de kundige leiding van een reisleider, via een afwisselende route langs de hoogtepunten van het land voeren. Maar ook kortere groepsreizen van bijvoorbeeld een dag of 7-9 die u naar een heel specifieke regio voeren, zoals bijvoorbeeld de Gibb River Road in Australië, of die u een bijzondere activiteit laten beleven zoals meerdaagse wandel- of fietstochten in Nieuw-Zeeland. 

Meerdaagse excursies

Een extra mogelijkheid om beide landen goed te verkennen is door het toevoegen van tours aan uw individuele reisroute. Deze tours zijn groepsreizen van gemiddeld 2-4 dagen die vaak op hetzelfde punt starten en eindigen. Bijvoorbeeld een meerdaagse zeiltocht op het Great Barrier Reef, een meerdagse wandel- en kajaktocht in Abel Tasman National Park of een meerdaagse tocht in de Australische Red Centre. U beleeft dan wel uw eigen individuele rondreis, maar vult deze aan met groepstours zodat uw reis wordt aangevuld met de onvergetelijke ervaring van een groepsreis onder begeleiding van een reisleider.  

Kortom, het aanbod is groot en is voor ieder type reiziger geschikt!

Compleet en ontzorgd

Pacific Island Travel zorgt voor een complete en ontzorgde reis op maat.

Onze ervaren reisspecialisten adviseren u over de groepsreizen die passen bij uw reiswensen en zij boeken uw internationale vluchten en uw accommodatie bij aankomst en vertrek. Onze partners ter plaatse staan garant voor een gezellige en onvergetelijke groepsreis.

Groepsreis boeken?

Wilt u een groepsreis naar Australië of Nieuw-Zeeland boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.