Reizen naar Australië: onze aanbiedingen voor uw droomreis

Prachtige rondreizen in het unieke Australië

Bent u een rondreis door Australië aan het plannen? Reizen naar uitgestrekte woestijnen, ruige bergen, tropische regenwouden en sprookjesachtige eilanden aan de andere kant van de wereld? Kom oog in oog te staan met een wilde Kangoeroe, rijd over de beroemde Great Ocean Road, geniet als fijnproever in de diverse wijnstreken, zwem met reusachtige walvishaaien of verdiep je in de unieke Aboriginal cultuur, een rondreis door Australië biedt het allemaal!

Recensies vakantie Australië

Recensie van Jo en Tom

"Geweldige vakantie gehad en alles was prima geregeld! Elk detail klopte gewoon. Je merkt gewoon dat daar heel veel ervaring zit. Pluim voor Merel!”

Rondreis Australië

Hieronder vindt u een overzicht van de reizen die wij hebben samengesteld met Australië in de hoofdrol. Onze aanbiedingen voor Australië zijn inclusief de vlucht, zodat wij u de reizen voordeliger aan kunnen bieden in de vorm van een pakketreis. Het geeft u bovendien direct een goede indicatie van de te verwachten reissom.

Belangrijk: onze tarieven zijn flexibel. De tarieven zijn op basis van beschikbaarheid van specifieke vluchtklassen en de binnen de reizen geselecteerde accommodaties. De aanbiedingen betreffen voorbeeldreizen, u kunt ieder onderdeel naar wens aanpassen en iedere reis helemaal naar wens personaliseren. Of u nu voorkeur heeft voor een rondreis per camper of met een huurauto of uw reis door Australië wilt combineren met een verblijf op Fiji of ontdekkingsreis naar Vanuatu, alles is mogelijk!

Kata Tjuta National Park | rondreis Australië

Sydney Outback Reef Explorer

27-daagse flydrive Australië - vol afwisseling!

De ultieme combinatie om kennis te maken met de contrasten van het Australische landschap. U bezoekt de metropool Sydney, de uitgestrekte ruige Outback en de gevarieerde oostkust van Cairns tot aan Brisbane.

Britz Hitop in Australië | rondreis Australië

Flycamper Australie Qantas

27-daagse Australië rondreis per camper

Vrijheid ten top! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. Incl. vlucht, twee hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur.

Fraser Island Maheno Wreck | rondreis Australië

Australie Flydrive East Coast Discovery

27-daagse rondreis langs de oostkust van Australië

Een volledig verzorgde reis langs de mooiste plaatsen van de Oostkust van Australië. U rijdt zelf volgens een vooraf vastgestelde route met de huurauto. Uiteraard is deze route ook per camper mogelijk. Laat u adviseren over de mooiste plaatsen en excursies die u niet mag missen.

Lake Ballard Antony Gormley | rondreis Australië

Australië verlaten westkust

26-daagse autorondreis langs de westkust van Australië

Verken het authentieke Australië aan de verlaten westkust. Een route langs indrukwekkende nationale parken en verlaten stranden. Wij organiseren voor u de overnachtingen en adviseren u graag over de mooiste bestemmingen.

Fiji strand | Combinatiereis Australië Fiji

Australie - Fiji combinatiereis

29-daagse combinatiereis Australië en Fiji

Tropisch Cairns en het Great Barrier Reef, de Outback van Australië, kosmopolitisch Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji.

Vanuatu vlot op rivier | Combinatiereis Australië Stille Zuidzee
Op dit moment niet uitvoerbaar

Sydney Vanuatu Fiji Reis

23-daagse Melanesian Explorer

Een droomreis die de metropool Sydney combineert met twee zeer uiteenlopende bestemmingen in de Stille Zuidzee; Vanuatu en Fiji. Islandhoppen in de Stille Zuidzee, laat u betoveren!

Rondreis Australië boeken

Wilt u uw rondreis naar Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op. 

Blogs van onze reisspecialisten over Australië

Outback swag | rondreis Australië

Slapen in een swag in de Australische Outback

Margret bezorgde haar nichtje een onvergetelijke ervaring in de Australische Outback!

Margret sliep in een 'swag' onder de sterrenhemel van de Australische Outback. Een uniek Australisch gebruik dat zorgde voor een onvergetelijke ervaring!

wildlife in Australië | rondreis Australië

Dieren spotten aan de oostkust van Australië

Aan de Oostkust van Australië zijn er heel wat wilde dieren te zien. Waar vindt u volgens onze collega Mike de mooiste dieren?

Sylvie met een Kangaroo

Sylvie over een nog onbekend stukje Australië!

Onbekend maar puur én buiten de gebaande paden. Misschien wel het best bewaarde geheim van Australië! In de blog van Sylvie lees je waarom....

Cradle Mountain National Park

Merel vertelt in 6 redenen waarom Tasmanië de moeite waard is

In 6 redenen vertelt Merel waarom het echt de moeite waard is om dit grootste eiland van Australië in uw reis op te nemen.

Matso's

Merel zou graag nog een keer terug willen naar Broome

Zou je terug naar Broome willen gaan? Ja graag! Lees hier de Broome ervaringen van Merel.

Great Ocean Road Twelve Appostels

Yara reed met vijf vriendinnen langs de Great Ocean Road

Yara huurde met vijf vriendinnen een camper in Melbourne om langs de Great Ocean Road te rijden.