Camperreizen Australië en Nieuw-Zeeland

 

Ultieme vrijheid

Ultieme vrijheid wordt meestal als reden genoemd bij de keuze voor een rondreis met een camper. Het gevoel als je wakker wordt, de deur van de camper opent en direct buiten staat. De vrijheid om lekker zelf je maaltijd te kunnen bereiden, met je eigen keukentje steeds bij de hand. De vrijheid om aan het eind van de dag pas te beslissen waar je de nacht doorbrengt. De vrijheid om pas ter plaatse te bepalen welke route je rijdt, alleen het begin en eindpunt van de reis staan vast.  

3 redenen om uw camperreis bij Pacific Island te boeken

  • Compleet ontzorgd - bij ons boekt u niet alleen uw camper, maar ook uw internationale vluchten en accommodatie bij aankomst en vertrek.
  • Uitgebreid aanbod - knusse campers, basic campers, ruime campers en luxe campers. Wij bieden u exact die camper die bij u past. 
  • 25 jaar ervaring met camperreizen in zowel Australië als Nieuw-Zeeland, onze reisspecialisten weten alles!

Overzicht van de verschillende campers en praktische informatie

Apollo Camper | camper huren in Australië

Camper huren in Australië

Per camper door Australië cruisen

Wilt u een camper huren in Australië? Hier hebben wij, gecombineerd met praktische informatie, de verschillende verhuurders met verschillende typen campers voor u op een rijtje gezet.

Apollo Camper | camper huren Nieuw-Zeeland

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland met camper

Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Hier hebben wij, gecombineerd met praktische informatie, de verschillende verhuurders met verschillende typen campers voor u op een rijtje gezet.

Camperreis boeken

Wilt u uw camperreis naar Nieuw-Zeeland of Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op. 

Geniet van een unieke wijnervaring met uw Maui camper - Winery Havens

Stelt u zich voor dat u met uw Maui camper geparkeerd staat met uitzicht op unieke Australische of Nieuw-Zeelandse wijngaarduitzichten. Met uitzicht op de wijngaarden kunt regionale wijnen proeven; alles vanuit uw camper!

Nu heeft u de mogelijkheid om in een van de beste wijnhuizen van Australië of Nieuw-Zeeland te overnachten in het comfort van uw Maui-camper. Wij hebben een aantal van de meest pittoreske wijngaarden van Australië en Nieuw-Zeeland geselecteerd om een ​​Winery Havens-netwerk van wereldklasse te creëren. Winery Havens is ontworpen om u een ongelooflijke ervaring te bieden door te overnachten op het terrein van enkele van de meest exclusieve wijnhuizen van Australië en Nieuw-Zeeland, waar u de meest verse lokale gerechten en wijn kunt proeven.

Wat is inclusief: 

  • Verblijf van één nacht in uw camper (let op, op de wijngaarden is geen stroomvoorziening)
  • Exclusieve sitelocatie
  • Luxe picknickmand voor twee personen, inclusief een fles wijn
  • Toegang tot de wijngaard (let op, dit is afhankelijk van beschikbaarheid)

Extra informatie:
Beveiliging: uw wijnparadijs bevindt zich op een goed beveiligde site
Badkamers: Er zijn geen toiletfaciliteiten beschikbaar, maar uw camper heeft een douche en toiletvoorziening voor uw overnachting.
Stroomvoorziening: Er zijn geen stroomfaciliteiten op de wijngaarden. U heeft echter wel kookfaciliteiten op gas in uw camper.

Interesse in een Winery Haven?
Vraag onze reisspecialisten voor meer informatie.