Over ons

Dé specialist voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii en de Stille Zuidzee

Pacific Island Travel is dé specialist in individuele op maat gemaakte reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland, de eilanden van de Stille Zuidzee en Hawaii. Ook kunnen wij stopovers in Amerika en Azië voor u verzorgen. Een rond-de-wereld reis kunnen we daarmee in zijn geheel voor u uitvoeren.

Waar Pacific Island Travel voor staat

Het unieke, het maagdelijke, de gastvrijheid, de natuur, de mensen. De Pacific heeft ons gegrepen en laat ons nooit meer los. Elke dag zijn we met onze gedachten daar. We zien ieder plekje weer voor ons en weten alle ins en outs. We weten waar, wanneer en waarom je er wilt zijn. Bij ons haal je het beste uit je reis. Een onvergetelijke ervaring, die altijd bij je blijft. Voor minder doen we het niet.

Waarom Pacific Island Travel?

  • Al 25 jaar kennis, passie en no nonsense.
  • Maatreizen op basis van uw wensen met uw persoonlijke reisadviseur.
  • Snelle reacties, via telefoon en mail. 
  • Uw zekerheden staan bij Pacific Island Travel hoog in het vaandel!

Leuke tips & trics en wie zijn onze reisspecialisten?

Medewerkers | Over Pacific Island Travel

Reisspecialisten

Ontmoet de reisspecialisten van Pacific Island Travel - wij maken graag een offerte voor uw droomreis naar de Pacific!

Margret in de Cook Islands

Inspiratie pagina

Inspiratie pagina

Lees op onze inspiratie pagina onze persoonlijke verhalen en handige tips voor uw reis naar Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaii of de Stille Zuidzee.

Zelf vliegtickets boeken of via Pacific Island Travel?

Wij horen het steeds vaker dat klanten hun vliegtickets zelf op internet boeken! Hier zitten zeker voordelen aan maar ook zeker nadelen, wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

Voordelen van het zelf boeken:

  • U kunt zelf de prijzen vergelijken 
  • Tickets zijn soms goedkoper, niet altijd
  • Meteen de tickets in huis

Nadelen van het zelf boeken:

  • Bij wijzigingen of annuleringen gelden hoge kosten
  • Weinig ondersteuning bij problemen of wijzigingen
  • Afstemming met andere reisonderdelen kan problemen geven

Een reis boeken in tijden van Corona?

Het is nu juist een goed moment om uw reis te boeken voor later dit jaar. De reiswereld ligt nagenoeg stil, maar dat zorgt ook voor veel beschikbaarheid op de langere termijn. De prijsstelling en beschikbaarheid zijn immers gunstig en zeker bij exclusieve, kleinschalige accommodaties is het verstandig op tijd te reserveren. Als het gewone leven na het coronavirus weer wordt opgepakt is de verwachting dat de reisbehoefte wereldwijd sterk zal toenemen. Dat kunt u voor zijn door nu alvast uw reisplannen veilig te stellen en te bespreken met onze reisspecialisten. Als bijkomend voordeel kunt u in de tussentijd uitkijken naar een mooie toekomstige reis. 

Wij denken graag mee en proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Als een bestemming onverhoopt nog steeds niet te bereizen is, boeken wij u graag om naar een andere datum binnen een jaar van de oorspronkelijke vertrekdatum. Verder hebben wij een tijdelijke versoepeling op de aanbetalingsregeling. 

Uiteraard houden we de ontwikkelingen wereldwijd nauwlettend in de gaten.
 

Werken bij Pacific Island Travel

Pacific Island Travel biedt een professionele werkomgeving, waarin gedrevenheid, mensenkennis en enthousiasme voor onze bestemmingen centraal staan. Al onze medewerkers hebben veel gereisd (en soms ook gewoond en gewerkt) in de Pacific en in Afrika. Er is een uitstekende werksfeer met weinig personeelsverloop. Er is veelvuldig overleg op de diverse afdelingen. Qua management ligt de nadruk op coaching, teambuilding en resultaat. Er zijn ruime opleidingsmogelijkheden, studiereismogelijkheden en er is ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling. Tegenover de uitdaging die werken bij Pacific Island Travel biedt, staat uiteraard een navenante beloning.

Bekijk hier onze vacatures!