Aanbiedingen

Alle aanbiedingen van Pacific Island Travel

Onze aanbiedingen zijn voorbeeldreizen die wij voor u op maat samen kunnen stellen. Op deze pagina kunt u doorklikken naar de aanbiedingen van onze verschillende bestemmingen.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een aanbieding in Australië klik dan op het blok Australië. Wilt u liever aanbiedingen in Nieuw-Zeeland zien? Dan klikt u op Nieuw-Zeeland. Voor aanbiedingen in Hawaii klikt u op Hawaii en voor aanbiedingen in de Stille Zuidzee klikt u op Stille Zuidzee.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomreis naar een van onze prachtige bestemmingen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uluru | rondreis Australië

Aanbiedingen Australië

Prachtige rondreizen in het unieke Australië

Onze reisspecialisten hebben prachtige rondreizen voor u samengesteld. Ontdek het Great Barrier Reef, de Great Ocean Road of de ongerepte Outback. Verken de natuur op Tasmanië of duik in het nachtleven van Sydney. Australië is voor iedereen een avontuur!

Lake Gunn | rondreis Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

Prachtige rondreizen in Nieuw-Zeeland samengesteld door onze reisspecialisten. Geniet van de prachtige routes door steeds weer wisselende landschappen. Fiordland National Park en de vele andere natuurgebieden nodigen uit tot het maken van prachtige wandelingen, boottochten, autoritten en andere opties om volop te genieten van het Nieuw-Zeelandse natuurschoon.

Papohaku Beach | vakantie Hawaii

Rondreis in Hawaii

Rondreis in Hawaii

Een rondreis is een ideale manier om de verschillende eilanden van Hawaii te ontdekken. Geniet van cultuur, natuur én de heerlijke Aloha-cultuur van Hawaii. Bekijk onze verschillende voorbeeldrondreizen hier.

Cook Islands | Cook Islands vakantie

Aanbiedingen Stille Zuidzee

Schitterende droomreizen

Tropische bestemmingen met lange witte zandstranden en blauwe lagunes. Authentieke Polynesische cultuur, een kleurrijke onderwaterwereld en naar wens heerlijk luxe. Bora Bora, Cook Islands, Tahiti, Papoea-Nieuw-Guinea, Fiji, Tonga.. Welkom in de Pacific!