Huwelijksreizen naar de Pacific

 

Huwelijksreizen naar de Stille Zuidzee zorgen voor momenten die u nooit meer zult vergeten. Bestemmingen als Fiji, Hawaii en Frans Polynesië zijn onze huwelijksreisbestemmingen bij uitstek en behoren tot de meest exclusieve honeymoon bestemmingen ter wereld. Tijdens de reis van uw leven stapt u in een (water)vliegtuig op weg naar verlaten baaien, wuivende palmbomen en een azuur blauwe zee en overnacht u in een van de luxe hotels of overwater bungalows die deze bestemmingen rijk zijn.

Huwelijksreizen

Altijd al gedroomd van een romantische huwelijksreis naar de Pacific?

Trouwarrangementen

Trouwarrangementen kunnen wij voor u verzorgen. Geef elkaar het ja-woord op een van de meest romantische bestemmingen tijdens uw droomreis in de Pacific. Er zijn allerlei locaties en opties mogelijk, maar bij het regelen van een trouwerij is het belangrijk dat u vooraf bepaalt op welke dag u wilt trouwen, in wat voor een soort omgeving en dat u een idee heeft over de gewenste ceremonie. Hiermee kunnen wij u adviseren over de meest geschikte bestemming en de specifieke mogelijkheden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op de dag van uw leven mag natuurlijk niks fout gaan. Wat voor papieren en documenten spelen allemaal een rol, wat regelen wij en wat moet u zelf doen? Hoelang van tevoren kan alles worden geregeld, wat zijn de mogelijkheden en wat moet u erbij voorstellen? Wij helpen u graag met het organiseren van deze bijzondere dag! Voor meer informatie over de verschillende trouwarrangementen en tarieven kunt u contact met ons opnemen.