Cruisereizen naar de Stille Zuidzee zorgen voor prachtige herinneringen. Bestemmingen als Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Frans Polynesië zijn onze cruisebestemmingen bij uitstek en behoren vaak tot "once-in-a-lifetime" bestemmingen. Daarnaast zijn wij ook partner van Hapag Lloyd, dé luxe expeditie cruise aanbieder van de wereld!

Cruisereizen laten u op een unieke manier kennismaken met de mooiste bestemmingen. Een groot voordeel van cruisereizen is dat u in uw hut maar een keer uw koffer uit hoeft te pakken! Tijdens cruisevakanties zijn de mooiste bestemmingen ter wereld te ontdekken. Elke dag een nieuwe bestemming met nieuwe bezienswaardigheden. ’s Nachts vaart het schip verder terwijl u in slaap wordt gewiegd door de deining van de zee. Als u ’s ochtends wakker wordt en de gordijnen van uw hut opent is het elke keer weer een verrassing op welk uitzicht u getrakteerd wordt. Tijdens de cruisereizen naar de Pacific is het prachtig om vanaf een cruiseschip op zee te zien hoe de zon ondergaat. Onder het genot van een glaasje wijn beleeft u dit speciale moment elke avond opnieuw. 

Onze bestsellers

Aranui V cruise in Frans Polynesië | Cruisereizen Pacific Island Travel

Aranui V Cruise

14-daagse cruise naar de Tuamotu en Marquesas eilanden

Aranui V Cruise, dé cruise van Frans Polynesië. Geniet van het avontuur en het leven aan boord van dit vracht- en passagiersschip. Meer info op onze site!

Hapag Lloyd | Cruisereizen Pacific Island Travel

Hapag Lloyd Cruises

Een Hapag Lloyd Cruise boek je bij Pacific Island Travel!

Ga op expeditie in de Stille Zuidzee! Hapag Lloyd heeft verschillende prachtige cruiseschepen die u naar de mooiste bestemmingen brengen. Bekijk de mogelijke routes en expeditieschepen van Hapag Lloyd.