Familiereizen op maat

Getuige de gesprekken die wij na afloop van een reis voeren, wordt de impact van een reis met kinderen vaak onderschat. Kinderen zijn flexibel en vol verwondering, verwondering die overslaat op de ouders en de reis een extra dimensie geeft. Gezamenlijke verwondering doet iets met het complete gezin.

Keer na keer horen wij verhalen van ouders die terugkomen van hun reis en uit het diepst van hun hart vertellen dat dit de meest bijzondere ervaring is die ze, als gezin, ooit beleefd hebben. Een ervaring die ze gezamenlijk bijblijft en nog vaak voorbij zal komen. 

Bereid u voor op veel 'weet je nog..' momenten!  

Familiereizen naar de Pacific

 

Familiereizen naar de Stille Zuidzee voeren u naar bijzondere en unieke bestemmingen. Bekende bestemmingen als Australië, Nieuw-Zeeland en Hawaii, maar ook kleinere minder bekende reisbestemmingen die u ook uitstekend met het gezin kunt bezoeken. Bijvoorbeeld Papoea-Nieuw-Guinea, Frans-Polynesië, Fiji of Samoa. Stuk voor stuk bestemmingen die een bijzondere reis garanderen.

Pacific Island Travel

Bij Pacific Island Travel vindt u geen kant-en-klare familiereizen. Wij bieden individuele reizen op maat aan. Ieder reisvoorbeeld, dat u op onze website of in onze brochure tegenkomt, stellen wij voor u samen tot een individuele reis op maat. De reisvoorbeelden zijn niet leidend, ook met uw eigen plannen gaan wij aan de slag! Met de leeftijd van uw kinderen, de verwachtingen en uw beschikbare budget in gedachten. Met de kennis en ervaring van onze reisspecialisten, ook reizende ouders, gaat u een geweldig avontuur tegemoet. Of u nu met tieners, jongvolwassenen of kleuters op reis gaat, blijf u verwonderen!

'Weet je nog..?'