Op reis

Milford Sound | Exclusieve reizen door Nieuw-Zeeland

Exclusieve reizen door Nieuw-Zeeland

Luxe en comfort gecombineert

Zoekt u naar een rondreis door Nieuw-Zeeland waarbij u niks anders kan doen dan genieten, de locale luxe beleeft en u uw verstand op nul kan zetten? Dan zijn onze exclusieve reizen door Nieuw-Zeeland iets voor u!

Manava Suite Resort Tahiti | combinatiereizen NZ en Pacific

Combinatiereizen Nieuw-Zeeland en de Pacific

Combinatiereizen

Op zoek naar een échte droomreis? Combineer Nieuw-Zeeland met een stopover op één van parels uit de Pacific. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cookeilanden, Samoa of Frans Polynesië.

Lake Pukaki | Autorondreis Nieuw-Zeeland

Autorondreis Nieuw-Zeeland

Reis met de auto door Nieuw-Zeeland

Wordt één met de locals van Nieuw-Zeeland tijdens een autorondreis. Voel u vrij en bepaal zelf hoe snel u door dit geweldige land reist.

Milford Sound | Pacific

Camperreis Nieuw-Zeeland

Complete camper reizen

Complete camperreizen door Nieuw-Zeeland, inclusief internationale vluchten en accommodatie bij aankomst en vertrek. Goed geregeld met volledige vrijheid ter plaatse!l

Hump Ridge Track | rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland

Altijd al willen rondreizen in Nieuw-Zeeland? Wij helpen graag met het samenstellen van uw rondreis in Nieuw-Zeeland! Van accommodatie tot excursies en van tours tot camper!

Lake Gunn | rondreis Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

Aanbiedingen Nieuw-Zeeland

Prachtige rondreizen in Nieuw-Zeeland samengesteld door onze reisspecialisten. Geniet van de prachtige routes door steeds weer wisselende landschappen. Fiordland National Park en de vele andere natuurgebieden nodigen uit tot het maken van prachtige wandelingen, boottochten, autoritten en andere opties om volop te genieten van het Nieuw-Zeelandse natuurschoon.

Abel Tasman National Park | Vakantie Nieuw-Zeeland

Vakantie in Nieuw-Zeeland

Rondreizen op maat naar het land van de Kiwi

Op vakantie naar Nieuw-Zeeland? Wij helpen u graag verder met het organiseren van uw droomvakantie naar het land van de Kiwi.

Kaart van Nieuw-Zeeland | rondreis Nieuw-Zeeland

Eilanden

Ontdek het Noordereiland en Zuidereiland

Altijd al eens de prachtige eilanden van Nieuw-Zeeland willen bezoeken? Het is een land van ongelooflijke contrasten waar een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden en bezienswaardigheden aanwezig zijn.

Reisinformatie Nieuw-Zeeland

Reisinformatie Nieuw-Zeeland

Nuttige reisinformatie voor uw rondreis Nieuw-Zeeland

Informatie over Nieuw-Zeeland? Klik hier voor meer reisinformatie over Nieuw-Zeeland, voor uw droomreis. Bekijk hier snel onze reizen!