Auto huren in Nieuw-Zeeland

Autoverhuurders in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een ideaal vakantieland om individueel per huurauto te verkennen. De wegen zijn goed, de richtingen staan duidelijk aangegeven en het verkeer is rustig. Onze selfdrive-routes geven u aan de hand van een routebeschrijving een idee van de mogelijkheden.U dient er rekening mee te houden dat Nieuw-Zeeland uit twee hoofdeilanden bestaat. Indien u zowel het Noorder- als het Zuidereiland bezoekt, kunt u gebruik maken van de Interislander Ferry. Bij Ezi-rent dient u de auto of camper op de ferry mee te nemen, waarvoor een reservering (op een bepaalde dag en tijdstip) dient te worden gemaakt. Bij autohuur bij Apollo en Budget hoeft u de auto niet mee te nemen op de Interislander Ferry. Wel moet een overtocht datum worden doorgegeven in verband met de beschikbaarheid van uw nieuwe auto aan de overkant.Voor het verkennen van de hoogtepunten in Nieuw-Zeeland hoeft u niet persé een 4wd auto te hebben. Er zijn slechts een paar (afgelegen binnendoor) routes die u dan extra kunt rijden.Houdt u er rekening mee dat bij de meeste autoverhuurders standaard slechts een basisverzekering is inbegrepen met een relatief hoog eigen risico (excess). We adviseren u dit eigen risico te verminderen door het afsluiten van een aanvullende verzekering. We vermelden deze op de offerte.

Budget | auto huren in Nieuw-Zeeland

Budget Autohuur

max. 2 jaar en goed onderhouden

Budget heeft 4 kantoren in Nieuw-Zeeland. De auto’s zijn max. 2 jaar en worden goed onderhouden. Indien u beide eilanden bezoekt dan levert u de auto in en haalt u aan de andere kant weer een nieuwe auto op.

Go Rentals Autohuur | auto huren in Nieuw-Zeeland

Go Rentals Autohuur

Auto huren in Nieuw-Zeeland? Bekijk de mogelijkheden voor uw autohuur in Nieuw-Zeeland!

Huur uw auto bij Go Rentals in Nieuw-Zeeland - bij Pacific Island Travel, de reisspecialist voor uw maatwerkreis naar Nieuw-Zeeland!

De voorwaarden en informatie omtrent verzekeringen, eigen risico en bijkomende kosten van autohuur staan vermeld bij de betreffende huurmaatschappij. De bestuurder dient minimaal 21 jaar te zijn. Een Nederlands rijbewijs is voldoende om te mogen rijden doch een internationaal rijbewijs is raadzaam. Houdt u er rekening mee dat u een deposit moet stellen bij afhalen van de auto (per creditcard).

Wat betreft overnachtingen onderweg zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor hotels, motels en lodges. We adviseren u, zeker in het hoogseizoen (december en januari), uw accommodatie te reserveren, omdat u anders veel tijd kwijt bent met zoeken van een overnachtingsplek.