Selfdrives in Nieuw-Zeeland

Vrijheid tijdens uw selfdrive in Nieuw-Zeeland

Een goede voorbereiding van uw reis naar Nieuw-Zeeland legt het fundament voor een fantastische, afwisselende reis. Met een goed samengestelde route ziet u een groot aantal van de bezienswaardigheden die Nieuw-Zeeland te bieden heeft en geniet u van een reistempo dat bij u past.

Er is vaak tijd tekort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u een heel eind op weg helpen. Met een selfdrive hoeft u ter plaatse geen kostbare tijd te verdoen aan het zoeken naar hotels en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht in uitstekende accommodaties.

We hebben op deze pagina de meest populaire selfdrive-routes van Nieuw-Zeeland opgenomen. U kunt al deze routes met een gewone huurauto rijden, maar ook per camper of motorhome.

weg door heuvels | selfdrives nieuw zeeland

Auckland-Christchurch Selfdrive

Per huurauto of camper Nieuw-Zeeland verkennen

26-daagse selfdrive route van Auckland naar Christchurch. Ontdek de contrasten van beide eilanden en geniet van alle hoogtepunten!

Best Of New Zealand | rondreis Nieuw-Zeeland

Best of New Zealand

21-daagse autorondreis van Auckland naar Christchurch

Een reis over beide eilanden van Auckland naar Christchurch, langs de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland. Hotelkeuze uit de categorieën standaard (STD) en superior (SUP).

Classic New Zealand Wine Trail | Rondreis Nieuw-Zeeland

Classic New Zealand Wine Trail

15-daagse autorondreis door de Nieuw-Zeelandse wijnregio's

De Classic Wine Trail verbindt de mooiste wijngebieden van Nieuw-Zeeland. Tijdens uw reis verkent u Matakana Wine Country, Napier, Marlborough, Martinborough en Wairarapa. Een droomroute voor elke gepassioneerde wijnliefhebber!

Rondreis Per 4WD | rondreis Nieuw-Zeeland

Rondreis per 4WD

18 of 22 dagen met vooraf gereserveerde accommodaties

Ontdek Nieuw-Zeeland, buiten de gebaande paden, en ontdek ongekende dimensies en indrukken. Uiteraard worden de bekende highlights evenmin vergeten.

U kunt bovenstaande selfdrive-routes als uitgangspunt nemen voor uw reisplanning. Uiteraard kunnen we de selfdrive helemaal aanpassen aan uw wensen, bijvoorbeeld door een aanpassing van de route, door een langer of korter verblijf in een specifieke plaats of door de keuze van een andere accommodatie. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen, onze reisspecialisten helpen u dan graag verder bij de samenstelling van uw unieke reisroute.

Rondreizen Nieuw-Zeeland

Ook op onze rondreizen Nieuw-Zeeland pagina vindt u een aantal mooie voorbeeldreizen. Enkele reizen uitgelicht:

Charmant Nieuw Zeeland | rondreis Nieuw-Zeeland

Charmant Nieuw Zeeland

25-daagse rondreis met overnachtingen in Bed & Breakfasts

Ontdek de gastvrijheid van de Nieuw-Zeelanders! Bij deze rondreis met huurauto overnacht u ofwel in standaard bed & breakfasts, homestays, farms (STD) of in gerenommeerde superior bed & breakfasts en hotels (SUP).

Best Of New Zealand | rondreis Nieuw-Zeeland

Best of New Zealand

21-daagse autorondreis van Auckland naar Christchurch

Een reis over beide eilanden van Auckland naar Christchurch, langs de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland. Hotelkeuze uit de categorieën standaard (STD) en superior (SUP).

Hike and Drive | rondreis Nieuw-Zeeland

Hike and Drive

25-daagse autoreis van Auckland naar Christchurch of v.v.

Deze rondreis vormt een perfecte combinatie van avontuur, comfort, vrijheid en activiteiten. De reis is zo samengesteld dat er ook voldoende tijd voor ontspanning overblijft. Verblijf in eenvoudige Budget motels of in middenklasse (Standard) hotels/motels.