Camperreis Nieuw-Zeeland

Complete camper reizen

 • Houdt u van vrijheid? 
  Stelt u zich voor, u staat met uw camper geparkeerd in de ongerepte Catlins. De zon gaat onder, de pinguïns lopen de zee uit op zoek naar een warm nestje en u besluit die avond lekker te blijven staan waar u bent. U klapt uw tafel uit, stoeltjes erbij, wijntje erbij. U gaat die avond nergens meer heen. Dé ultieme vrijheid! In Nieuw Zeeland kan het! De regering stimuleert camperhuur en staat wild kamperen toe, zolang u beschikt over een “permit”.
 • Niet meer in- en uitpakken. 
  Wat een rust. Bij het ophalen van de camper, pakt u 1 keer uit. Pas bij het inleveren van de camper pakt u, uw koffer weer in! Al die tijd beschikt u over uw eigen huisje op wielen!
 • Voordelig rond reizen. 
  U bent niet alleen vooraf al voordeliger uit door een camper met een vlucht te boeken, maar ook op bestemming reist u voordelig rond. Met een camper beschikt u over uw eigen keukentje. U hoeft dus niet telkens voor elk ontbijt of elke lunch/diner uit eten.
  U vult uw koelkast en maakt gemakkelijk uw eigen maaltijd klaar. Dit wisselt u af met zo nu en dan wel lekker uit eten gaan. Niks hoeft, alles mag. U bepaalt.
 • Overnachten bij de locals met uw camper. 
  Nieuw Zeelanders zijn dol op rondreizen in hun eigen land. Waar u ook kampeert, u staat binnen no-time te kletsen met een paar lokale “Kiwi’s”. Of wat dacht u van kamperen tussen de lokale wijngaarden? Bij Maui kan het! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Spreekt deze manier van reizen u aan? Dan is een camperreis door Nieuw-Zeeland de ideale reis voor u! Met zijn prachtige routes en uitstekende infrastructuur is Nieuw-Zeeland een 'camperland' bij uitstek. Rijd langs de ruige kust, door weelderig groene natuurparken en naar de fjorden in het zuiden. Hier geniet je optimaal van de vrijheid van je eigen vervoermiddel! 

Het ideale van camperreizen is dat je deze helemaal naar wens kunt invullen. Niet alleen ter plaatse, maar ook al bij het samenstellen van uw reis. De keuze van de camper bepaalt het comfort van uw reis. Knus en basic of ruim en compleet uitgerust, u kunt alle kanten op. Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze pagina camper huren Nieuw-Zeeland.

Blogs van onze reisspecialisten over Nieuw-Zeeland

Lake Tekapo

Marloes vertelt waarom Nieuw-Zeeland een camper land is

Nieuw-Zeeland kent een veelzijdig landschap en na elke bocht zie je weer een prachtige ansichtkaart voor je liggen! Marloes vertelt waarom Nieuw-Zeeland hét camper land is

Yoni in de camper

Yoni vertelt over haar favoriete manier om Nieuw-Zeeland te ontdekken

Yoni vertelt waarom reizen door Nieuw-Zeeland met een camper zo ideaal is! Lees hier haar blog

NZ Britz Maui Camper

Marloes deelt praktische tips voor een camperreis door Nieuw-Zeeland

Wil je niet voor verassingen komen te staan tijdens je camperreis door Nieuw-Zeeland? Lees dan snel deze praktische tips van Marloes!

Uitgelichte camperreizen en campertypes in Nieuw-Zeeland

27-daagse rondreis met een camper in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland Flycamper

27-daagse rondreis met camper

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te verkennen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. Met deze reis kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. verlenging op Fiji

Verken per camper Nieuw-Zeeland. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Apollo Camper | camper huren Nieuw-Zeeland

Camper huren in Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland met camper

Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Hier hebben wij, gecombineerd met praktische informatie, de verschillende verhuurders met verschillende typen campers voor u op een rijtje gezet.

Recensies vakantie Nieuw-Zeeland

Recensie van Jack

"5 sterren. Mijn ervaring met Pacific Island Travel is zeer goed. Er is veel mogelijk en ze weten waar ze over praten qua eigen ervaring. Mijn wensen werden gehoord en snel verwerkt of aangepast met betrekking tot bus-huur en vlucht- en reisschema's Alles goed overzichtelijk toegezonden. Zoals ik het graag wil."

Internationale vluchten

Voor uw camperreis naar Nieuw-Zeeland mogen de vluchten natuurlijk niet ontbreken. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende opties met bijvoorbeeld een zo rechtstreeks mogelijke vlucht of juist een stopover in bijvoorbeeld Azië of Dubai. 

Overnachting bij aankomst en vertrek in Nieuw-Zeeland

Uit ervaring weten wij dat het prettig is om na de lange vlucht even bij te komen alvorens de camper opgehaald wordt. Meestal wordt gebruikgemaakt van 1-2 overnachtingen bij aankomst en vertrek. Bij voorkeur centraal in de stad van aankomst zodat u het ritme van de bestemming al op zich in kunt laten werken. Even wennen aan het feit dat men in Nieuw-Zeeland aan de linkerkant van de weg rijdt en alvast op zoek naar een goede supermarkt waar u na het ophalen van de camper proviand kunt inslaan. 

Ook voorafgaand aan de terugreis is het prettig om de camper eerst op uw gemak in te leveren en dan de terugreis te starten vanuit een hotel. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de doorlooptijd bij het inleveren van de camper en kunt nog even rustig genieten van een ontspannen maaltijd in de stad waar u zich bevindt. 

Complete camperreizen Nieuw-Zeeland

Compleet en ontzorgd is een term die wij veel gebruiken voor onze reizen. Zo ook voor onze fly-camper reizen, gericht op gemak en vrijheid onderweg! Wat mag u van ons verwachten:

 • Internationale vlucht vanaf Amsterdam naar uw bestemming in Nieuw-Zeeland
 • Optioneel: stopover
 • Overnachting bij aankomst 
 • Camperhuur
 • Overnachting bij vertrek
 • Optioneel: doorreis naar Australië of verlenging 
 • Terugvlucht vanaf uw eindbestemming naar Amsterdam

Een compleet pakket waarmee u ontspannen op reis gaat en uw camperreis in Nieuw-Zeeland optimaal invult.

Combineer uw camperreis met een tropische strandverlenging

Uw camperreis door Nieuw-Zeeland wordt helemaal ultiem als u in de gelegenheid bent deze af te sluiten met een verblijf op een tropsiche strandbestemming. Fiji is een ideale bestemming in combinatie met een rondreis door Nieuw-Zeeland. Wij informeren u graag over deze en andere mogelijkheden! 

Camperreis Nieuw-Zeeland boeken

Wilt u uw camperreis Nieuw-Zeeland boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.