Hotels in Nieuw-Zeeland

Hotels, motels en lodges in Nieuw-Zeeland

Pacific Island Travel is dé specialist in het verzorgen van maatwerkreizen naar de Stille Zuidzee. Dit blijkt ook uit het ruime aanbod uit accommodaties. Alle vormen van accommodatie die u bij ons kunt boeken zijn van uitstekende kwaliteit en kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding. We bieden u een ruim aanbod in hotels en appartementen, maar bijvoorbeeld ook farm/homestays, lodges en motels behoren tot de keuze. Tevens kunt u kiezen voor een hotelpas, bijvoorbeeld die van Choice Hotels.

Voor de hotels van de middenklasse (MC), eersteklas (FC) en zeer luxueuze (DL) accommodatie geldt dat de kamers voorzien zijn van eigen sanitair, thee- en koffiezetter, televisie en telefoon, in de warme gebieden van Australië ook van airconditioning of plafondventilator. Als dit niet zo is, staat het expliciet vermeld. De extra's, zoals maaltijden en minibar etc., betaalt u het gemakkelijkst met de creditcard. Alle in deze brochure vermelde hotels accepteren Mastercard en Visa.

Soms staan er faciliteiten en activiteiten vermeld die het hotel of resort aanbiedt of die in de omgeving worden verleend. Voor de meeste moet u apart betalen. Als u een accommodatie vanwege een bepaalde activiteit (bijv. duiken) of faciliteit (bijv. tennisbaan) kiest, doet u er goed aan, eerst ons te laten bevestigen dat tijdens uw verblijf dit ook daadwerkelijk beschikbaar is. Deelname aan excursies, met name duiken, kan zonder boeking niet worden gegarandeerd.

45 resultaten:
Zoek resultaten 1 tot 12 van 45