Groepsreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland kun je uitstekend ontdekken tijdens een leuke groepsreis! Lekker alles geregeld en met een reisleider op pad die over een schat aan kennis beschikt én al het regelwerk uit handen neemt.

Groepsgrootte

Wij werken samen met organisaties die wat kleinere groepsgroottes hanteren, variërend van 18 tot 24 of 30 personen. De groepsgrootte verschilt per reis.

Afhankelijk van de mate van luxe van de reis, slaap je ofwel in een tent of cabin ofwel in een hotel onderweg. Op de budget reizen wordt veel samengewerkt. Bijvoorbeeld bij de bereiding van de maaltijden of bij het opzetten van tenten. 

Wij adviseren u graag, op basis van uw wensen, welke groepsreis het beste aansluit op uw wensen. 

Groepsreizen Nieuw-Zeeland

Kakapo MoaTrek | rondreis Nieuw-Zeeland

Kakapo Moatrek

23-daagse busrondreis van Auckland - Christchurch met gids

Ideaal voor alle reizigers die Nieuw-Zeeland wensen te ontdekken met een goede gids. In een kleine groep met verschillende nationaliteiten leert u bovendien het land van zijn beste kant kennen.

Opzet van onze groepsreizen

Pacific Island Travel is een ware reisspecialist. Het is ons doel reizigers fantastische reizen te laten beleven in de Pacific.

Om dit te bereiken, stellen wij iedere reis op maat samen, passend bij uw wensen. Ook als u een groepsreis boekt, geniet u van een uitstekend georganiseerde maatreis.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij boeken uw internationale vluchten en accommodatie bij aankomst en vertrek en in Nieuw-Zeeland geniet u van de groepsreis die onze partners helemaal voor u uitvoeren. U rest alleen nog het beleven en genieten van een fantastische land! 

Meerdaagse excursies

Naast de langere groepsreizen van drie tot vier weken, beschikt Nieuw-Zeeland ook over een breed scala aan meerdaagse excursies. Deze excursies duren vaak 2-4 dagen en hebben de focus op ofwel een specifieke regio of een specifieke activiteit. Hierbij kunt u denken aan een overnachtingscruise op de Milford Sound, een meerdaagse hike over een specifieke track, een 3-daagse tocht in Abel Tasman National Park of een 2-daagse tocht naar Kapiti Island. 

De meerdaagse tours zijn uitstekend te combineren met individuele rondreizen. Een ideale manier om een unieke belevenis aan uw reis toe te voegen! Een greep uit het aanbod van meerdaagse excursies vindt u op onze 'Rondreis Nieuw-Zeeland' pagina. 

Groepsreis Nieuw-Zeeland boeken

Wilt u uw reis naar Nieuw-Zeeland boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.