Reisbureau Australië

Wij zijn het Australië Reisbureau voor uw droomreis Down Under

Pacific Island Travel - het reisbureau voor uw droomreis naar Australië!

Heeft u altijd al de droom gehad om naar Australië te reizen? Denk aan een prachtige rondreis langs de oostkust van Cairns naar Brisbane of andersom of een avontuur door de Red Center van Australië waar u alleen maar het rode zand ziet. Met een 4WD over de kilometers lange wegen in de Red Center of een roadtrip langs de ruige westkust van Australië... Wow.. Wie wilt dat nu niet?!

Bij Pacific Island Travel zijn wij gespecialiseerd in droomreizen naar Australië. 

Waarom mijn droomreis boeken bij een Australië reisbureau?

Wij hebben een fantastisch team aan reisspecialisten die vaak naar Australië reizen. Zij kennen de populaire steden en unieke plekjes als geen ander en weten dus precies waar u moet zijn! Bij ons reisbureau zorgen wij er voor dat de kennis over Australië altijd up-to-date blijft door onze reisspecialisten elk jaar naar Australië te sturen. Het hechte team houdt elkaar altijd scherp en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in Australië. 
 

Wat is het aanbod van jullie Australië reisbureau?

Autorondreizen in Australie

Autorondreizen Australië

Reis met de auto door Australië

Geniet van het heerlijke buitenleven en de gastvrijheid tijdens uw autorondreis in Australië!

Outback kampvuur | groepsreis australie

Groepsreis Australië

Leuke groepsreizen in Australië!

Ontdek Australië met een groepsreis. Korte en lange groepsreizen met reisleiding. Als onderdeel van uw eigen reis, of juist helemaal compleet en ontzorgd. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Camperreis Australie

Camperreizen Australië

Complete reizen incl. vluchten, camper en overnachting bij aankomst en vertrek

Complete camperreizen door Australië, inclusief internationale vluchten en accommodatie bij aankomst en vertrek. Goed geregeld met volledige vrijheid ter plaatse!

One Foot Island Passage way, Aitutaki

Combinatiereizen Australië en de Pacific

Combineer Australië met één van parels uit de Pacific. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cookeilanden, Samoa of Frans Polynesië. Zo stelt u uw eigen droomreis samen!

Ayers Rock, Outback

Exclusieve reizen door Australië

Ultiem genieten met luxe en comfort

Verblijf in mooie en luxe accommodaties waardoor u niks anders kan doen dan genieten. Met de exclusieve Australië rondreizen van Pacific Island Travel wordt dat werkelijkheid.