Selfdrives

Voorbeeldroutes door Australië exclusief huurauto & accommodatie

Mission Beach kajakken | rondreis australie

Sydney - Cairns Selfdrive

22-daagse selfdrive Oostkust Australië

Ontdek de highlights tussen Sydney en Cairns per huurauto of camper. U komt de mooiste landschappen tegen richting het tropische noorden, daarbij mag het Great Barrier Reef niet ontbreken!

Sydney Melbourne Selfdrive Australië

Sydney - Melbourne Selfdrive

12-daagse selfdrive Sydney naar Melbourne

Een combinatie van landschappen landinwaarts en langs de kust. Ideale route om alle highlights per huurauto of camper te bezoeken!

Twelve Apostles op de Great Ocean Road

Melbourne - Adelaide Selfdrive

8-daagse selfdrive Melbourne naar Adelaide

Deze route leidt u langs de Zuidkust van Australië. Great Ocean Road mag niet ontbreken. Na bezoek aan het prachtige binnenland verblijft u nog enkele dagen op Kangaroo Island.

Een goede voorbereiding op uw rondreis Australië is de eerste stap tot een onvergetelijke avontuur. De enorme afstanden en het grote aantal bezienswaardigheden nodigen uit tot een goede, realistische planning vooraf. En zelfs dan is er vaak tijd tekort om alles te zien. Gelukkig kunnen we u met de planning een heel eind op weg helpen. Met een selfdrive hoeft u geen kostbare tijd te verdoen aan het zoeken naar accommodaties en u bent ervan verzekerd dat u steeds overnacht op de plekken die ideaal op uw route liggen.

In onze brochure van Australië en hieronder op deze pagina hebben wij de meest populaire routes van Australië opgenomen. U kunt al deze routes met een gewone huurauto rijden, maar in de Outback en de meer afgelegen gebieden biedt een 4wd auto soms meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld van de verharde weg afwijken om naar een waterval te gaan of dieper een nationaal park inrijden om het net even wat beter te verkennen. 

U kunt de routes combineren met binnenlandse vluchten, zo kunt u binnen Australië van bestemming naar bestemming vliegen zonder hele lange afstanden via de weg af te hoeven leggen. Op deze manier kunt u binnen uw rondreis geheel uiteenlopende gebieden binnen Australië bezoeken. We bieden u selfdrives langs de belangrijkste hoogtepunten rond de grote steden van Australië, maar ook oneway routes.

U kunt deze routes als uitgangspunt nemen voor uw reisplanning. Uiteraard kunnen we de route helemaal aanpassen aan uw wensen. Bijvoorbeeld door de keuze voor een ander hotel, een korter of langer verblijf op een bepaalde bestemming of zelfs door een heel andere bestemming aan de route toe te voegen. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze reisspecialisten of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Populaire reisroutes inclusief huurauto en accommodaties

Pacific Coast Touring Route Australië

Pacific Coast Touring Route

16-daagse autorondreis langs de oostkust van Sydney naar Cairns

Tijdens deze autorondreis rijd u langs de oostkust van Australië en kunt u genieten van natuur, prachtige stranden en de onderwaterwereld.

Cairns bij avond | rondreis Australië

Great Tropical Drive

7-daagse autorondreis van/naar Cairns

Met uw eigen huurauto laat u zich verrassen door de afwisselende route van Noord Queensland. De Great Tropical Drive is weg van de toeristische route. Overnachtingen op de route regelen wij voor u.

Grampians NP Hollow Mountain | rondreis Australië

Great Southern Touring Route

6-daagse autorondreis door Victoria

Ga op pad met uw eigen huurauto en ontdekt de regio Victoria vanuit Melbourne. U rijdt over de Great Ocean Road met de mooie uitzichten. Daarnaast ontdekt u Grampians National Park, Ballarat en de Gold Fields.

Sydney Melbourne Alpine Drive Australië

Sydney Melbourne Alpine Drive

7-daagse autorondreis van Sydney naar Melbourne

Rij door de Australische Alpen van metropool Sydney via de hoofdstad Canberra naar de levendige en bruisende stad Melbourne.

Cradle Mountain | rondreis Australië

Natuurparadijs Tasmanie

10-daagse autorondreis door prachtige natuur

Ontdek dit prachtige groene eiland met ongerepte natuur per auto en bezoek de vele leuke historische plaatsen.

Uluru | rondreis Australië

Explorers Way

15-daagse autorondreis van Adelaide naar Darwin

Deze tour laat u de hoogtepunten van South Australia en Northern Territory zien. U rijdt door de oneindige uitgestrektheid van de Australische Outback en door het Red Centre van Australië naar de groene Top End met het unieke Kakadu National Park.

The Olgas | rondreis Australië

Per 4wd door de Red Centre

6-daagse autorondreis van/naar Alice Springs

Deze rondreis met 4WD huurauto voert u via de Mereenie Loop Road naar Kings Canyon en dan verder naar de bekende monoliet Ayers Rock en de koepelrotsen van de Olgas.

Greens Pool | rondreis Australië

Hoogtepunten Southwest Australia

13-daagse selfdrive van/naar Perth

U ontdekt op eigen gelegenheid het gebied ten zuiden van Perth. Deze reis is ideaal voor natuurliefhebbers en levensgenieters.

Karijini National Park | rondreis Australië

Verlaten Westkust Perth naar Darwin

26-daagse autorondreis langs de westkust richting Darwin

Rij langs de prachtige stranden van Perth naar Darwin. Ontdek authentiek Australie en geniet van de indrukwekkende flora en fauna.

The Savannah Way West | autorondreis Australie

The Savannah Way West

12-daagse autorondreis per 4WD van Darwin naar Broome

Een 12-daagse autorondreis per 4WD van Darwin naar Broome, ontdek het westelijke deel van de Savannah Way. Klik hier voor meer informatie.

Windjana Gorge | rondreis Australië

Best of The Kimberley

15-daagse 4WD reis in de Kimberley-regio

Ga het avontuur aan het ontdek de ongerepte natuur via de legendarische Gibb River Road! Een 4WD huurauto is noodzakelijk en enige ervaring gewenst. De accommodaties zijn voor u geboekt en laat u adviseren over de tips op de route.

Kakadu National Park | rondreis Australië

Het Tropische Noorden Top End

6-daagse autorondreis vanuit Darwin

Met eigen huurauto en vooraf verzorgde accommodaties ervaart u Top End; Deze rondreis voert u langs de mooiste nationale parken in het tropische Noorden van Australië.

Selfdrive door het zuiden van Queensland | selfdrive Australië

Kust en binnenland in het zuiden van Queensland

14-daagse selfdrive route van/naar Brisbane

Route langs de highlights van Queensland; bezoek aan Fraser Island, het grootste zandstrand ter wereld, en ontdek het Great Barrier Reef!

Recensies vakantie Australië

Recensie van Claire

"P.I.T heeft onze reis door Australië in januari en februari 2020 georganiseerd. Wij gaven onze wensen door (oa stopover in Singapore, de Indian Pacific van Adelaide naar Perth, huurauto in Tasmanië en WA Australië) De hele reis bleek subliem geregeld, heel fijn! Een opmerking over één van de accomodaties werd in no time keurig afgehandeld.”

Blogs van onze reisspecialisten over Australië

wildlife in Australië | rondreis Australië

Dieren spotten aan de oostkust van Australië

Aan de Oostkust van Australië zijn er heel wat wilde dieren te zien. Waar vindt u volgens onze collega Mike de mooiste dieren?

Karijini National Park | rondreis Australië

Marloes ontdekt Karijini National Park

Western Australia: Karijini National Park

Marloes reed langs de ongerepte westkust van Australië en bracht een bezoek aan het prachtige Karijini National Park. Lees hier over haar belevenissen en tips.

Grampians National Park | rondreis australie

Lana neemt je mee op reis door het afwisselende Victoria!

Lana neemt je mee op reis door het afwisselende Victoria!

Lana reisde door Victoria en bezocht de 'hidden secrets' van Melbourne, de Penguin Parade op Phillip Island, de zonsondergang bij de Twelve Apostles en de prachtige natuur in de Grampians National Park. Een prachtige route!

Koala op Kangaroo Island | selfdrive Australië

Adelaide Selfdrive

9-daagse selfdrive route vanuit Adelaide

Route langs de highlights van South Australia; bezoek aan Kangaroo Island met de prachtige natuur en wildlife. Vervolgens via het wijngebied Barossa Valley naar het uitgestrekte natuurgebied Flinders Ranges.

Selfdrive door het zuiden van Queensland | selfdrive Australië

Kust en binnenland in het zuiden van Queensland

14-daagse selfdrive route van/naar Brisbane

Route langs de highlights van Queensland; bezoek aan Fraser Island, het grootste zandstrand ter wereld, en ontdek het Great Barrier Reef!

Outback | Selfdrive Australië

Alice Springs - Adelaide Selfdrive

11-daagse 4WD selfdrive route Alice Springs-Adelaide

Ontdek hartje Australië per 4WD via de Mereenie Loop Road naar Kings Canyon en welbekend Ayers Rock. Vervolg uw tocht naar Coober Pedy, de opaal-hoofdstad. Daarna via de Oodnadatta Track naar de Flinders Ranges voordat u in Adelaide aankomt.

King Canyon | selfdrive Australië

Alice Springs Selfdrive

6-daagse 4WD selfdrive route Red Centre

Ervaar de Red Centre van Australië per 4WD auto of camper. Op de onverharde Mereenie Loop Road rijdt u door de 'echte' outback. Via de Kings Canyon naar de Ayers Rock. Neem ook een kijkje bij de Olga’s voordat u de tocht naar Alice Springs terug rijdt.

Brisbane | selfdrive Australië

Brisbane - Cairns Selfdrive

14-daagse route langs de kust van Queensland

Een heerlijke route langs de oostkust van Australië. Vanaf Brisbane door Queensland naar het tropische noorden, langs het kleurrijke Great Barrier Reef.

Brisbane | Selfdrive Australië

Brisbane Selfdrive

8-daagse selfdrive route Brisbane

Vanuit Brisbane maakt u een prachtige route met afwisselend strand en binnenland. Ga op pad in het Lamington Nationale Park en ontspan aan de mooie stranden aan de Sunshine Coast.

Darwin | selfdrive Australië

Broome - Darwin Selfdrive

10-daagse selfdrive route Broome-Darwin

Deze route langs de Great Northern Highway is mogelijk per 2WD en leidt u langs de highlights van het gebied. Indien u een 4WD heeft kunt u de route uitbreiden met een bezoek aan de Bungle Bungles of op een station aan de Gibb River Road.

Camels at sunset Broome | Selfdrive Australië

Broome Selfdrive

12-daagse 4WD selfdrive Kimberleys

De Gibb is een echt begrip in de Kimberley regio! Een echte aanrader voor avonturiers. 660 km. onverharde wegen door ongerepte natuur van Australië.

Fraser Island | selfdrive Australië

Cairns - Brisbane Selfdrive

17-daagse selfdrive Oostkust Australie

Laat u verrassen door de verschillende landschappen van Queensland. Rij langs de prachtige kustlijn, ontdek de eilanden en onderwaterwereld afwisselend met de Nationale Parken van het binnenland.

Cairns | Selfdrive Australië

Cairns Selfdrive

7-daagse selfdrive Noord Queensland

Laat u verrassen door de verschillende landschappen van Queensland. Rij langs de prachtige kustlijn, ontdek de eilanden en onderwaterwereld afwisselend met de Nationale Parken van het binnenland.

Darwin Adelaide Selfdrive

Darwin - Adelaide Selfdrive

21-daagse selfdrive Darwin naar Adelaide

Deze 15 daagse selfdrive route door het Northern Territory laat u de hoogtepunten van dit gebied bezoeken. Trek eerst door Kakadu National Park en reis uiteindelijk af naar Ayers Rock.

Darwin Alice Springs Selfdrive

Darwin - Alice Springs Selfdrive

15-daagse selfdrive Northern Territory

Deze 15 daagse selfdrive route door het Northern Territory laat u de hoogtepunten van dit gebied bezoeken. Trek eerst door Kakadu National Park en reis uiteindelijk af naar Ayers Rock.

Darwin Selfdrive

Darwin Selfdrive

6-daagse selfdrive Top End

Deze route leidt u langs alle highlights die Top End te bieden heeft. Deze route is zowel per huurauto als per camper af te leggen. Heeft u meer tijd; vraag gerust meer tips op de route!

Freycinet | selfdrive Australië

Hobart Selfdrive

10-daagse selfdrive Tasmanië

Het natuurrijke eiland Tasmanië heeft veel te bieden. In 10 dagen ziet u de hoogtepunten die u niet mag missen! Het eiland is uitstekend per huurauto of per camper te ontdekken.

Skyline Melbourne | Selfdrive Australië

Melbourne Selfdrive

11-daagse selfdrive Victoria

Vanuit Melbourne reist u per huurauto of camper langs de hoogtepunten van deze omgeving. Combineer de kustroute met de prachtige nationale parken in het binnenland.

Kalbarri National Park | selfdrive Australië

Perth - Broome Selfdrive

11-daagse selfdrive West-Australië

Route langs de verlaten Westkust van Australië met adembenemende mooie natuurparken. U kunt per huurauto of camper op pad; we geven u graag advies!

Karijini Eco Retreat | Selfdrive Australië

Perth - Darwin Selfdrive

22-daagse selfdrive Perth naar Darwin

Route langs de Westkust richting het tropische Noorden van Australië. U bezoekt de hoogtepunten op de route, heeft u meer tijd? Neem contact op voor meer tips!

Pinnacles | Selfdrive Australië

Perth Selfdrive

12-daagse selfdrive Zuid-West Australië

Vanuit Perth vertrekt u naar het Zuiden richting wijngebied Margaret River. Vervolgens langs de indrukwekkende kauribossen waar u het Valley of de Giants National Park kunt bezoeken en de "Treetop Walk" kunt doen.

Sydney Adelaide Selfdrive

Sydney - Adelaide

17-daagse selfdrive Zuid Australië

Per huurauto of camper reist u vanuit Sydney via de Alpine route naar Great Ocean Route. Via het binnenland gaat de reis verder naar Adelaide, waarbij een paar dagen Kangaroo Island niet mag ontbreken.

Sydney Brisbane Selfdrive | selfdrive Australië

Sydney - Brisbane Selfdrive

9-daagse selfdrive Sydney naar Brisbane

Via Blue Mountains gaat u langs de ‘Legendary Pacific Coast’ richting Brisbane. Proef de wijnen van Hunter Valley, ontdek de mooie stranden en maak wandelingen in Lamington National Park.

Sydney Selfdrive Australië

Sydney Selfdrive

5-daagse selfdrive Sydney

Ga op ontdekking en verlaat de stad voor wandelingen in de Blue Mountains, wijnen in Hunter Valley en relax aan de prachtige stranden aan de kust van New South Wales.

Sydney Melbourne Selfdrive Australië

Sydney - Melbourne Selfdrive

12-daagse selfdrive Sydney naar Melbourne

Een combinatie van landschappen landinwaarts en langs de kust. Ideale route om alle highlights per huurauto of camper te bezoeken!

Mission Beach kajakken | rondreis australie

Sydney - Cairns Selfdrive

22-daagse selfdrive Oostkust Australië

Ontdek de highlights tussen Sydney en Cairns per huurauto of camper. U komt de mooiste landschappen tegen richting het tropische noorden, daarbij mag het Great Barrier Reef niet ontbreken!

Twelve Apostles op de Great Ocean Road

Melbourne - Adelaide Selfdrive

8-daagse selfdrive Melbourne naar Adelaide

Deze route leidt u langs de Zuidkust van Australië. Great Ocean Road mag niet ontbreken. Na bezoek aan het prachtige binnenland verblijft u nog enkele dagen op Kangaroo Island.