Camperreizen Australië

Complete reizen incl. vluchten, camper en overnachting bij aankomst en vertrek

Met zijn uitgestrekte landschap en uitstekende infrastructuur is Australië een 'camperland' bij uitstek! 

Camperreizen door Australië kunt u helemaal naar wens invullen. Niet alleen ter plaatse, maar ook al bij het samenstellen van uw reis. De keuze van de camper bepaalt het comfort van uw reis. U heeft de keuze uit een keur van campers: groot en compleet uitgerust of knus en basic, u kunt alle kanten op. Een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze camper huren Australië pagina, waar u een overzicht van de verschillende campers vindt.

Goed om te weten: binnen onze reizen is het mogelijk de verschillende camperhuren op elkaar aan te laten sluiten, hierdoor profiteert u van voordeligere dagtarieven.  

Complete camperreizen door Australië

Compleet en ontzorgd is een term die wij veel gebruiken voor onze reizen. Zo ook voor onze fly-camper reizen, gericht op gemak en vrijheid onderweg! Wat mag u van ons verwachten:

  • Internationale vlucht vanaf Amsterdam naar uw bestemming in Australië
  • Optioneel: stopover
  • Overnachting(en) bij aankomst 
  • Camperhuur
  • Optioneel: binnenlandse vluchten
  • Overnachting(en) bij vertrek
  • Optioneel: doorreis naar Nieuw-Zeeland of verlenging in andere bestemming in de Pacific (o.a. Fiji, Cookeilanden, Samoa)
  • Terugvlucht vanaf uw eindbestemming naar Amsterdam

Een compleet pakket waarmee u ontspannen op reis gaat en uw camperreis in Australië optimaal invult.

Camperreis Australië - reis- en routevoorbeelden

Britz Hitop in Australië | rondreis Australië

Flycamper Australie Qantas

27-daagse Australië rondreis per camper

Vrijheid ten top! Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. Incl. vlucht, twee hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur.

Apollo Camper | camper huren in Australië

Camper huren in Australië

Per camper door Australië cruisen

Wilt u een camper huren in Australië? Hier hebben wij, gecombineerd met praktische informatie, de verschillende verhuurders met verschillende typen campers voor u op een rijtje gezet.

Mission Beach kajakken | rondreis australie

Sydney - Cairns Selfdrive

22-daagse selfdrive Oostkust Australië

Ontdek de highlights tussen Sydney en Cairns per huurauto of camper. U komt de mooiste landschappen tegen richting het tropische noorden, daarbij mag het Great Barrier Reef niet ontbreken!

Sydney Adelaide Selfdrive

Sydney - Adelaide

17-daagse selfdrive Zuid Australië

Per huurauto of camper reist u vanuit Sydney via de Alpine route naar Great Ocean Route. Via het binnenland gaat de reis verder naar Adelaide, waarbij een paar dagen Kangaroo Island niet mag ontbreken.

Karijini Eco Retreat | Selfdrive Australië

Perth - Darwin Selfdrive

22-daagse selfdrive Perth naar Darwin

Route langs de Westkust richting het tropische Noorden van Australië. U bezoekt de hoogtepunten op de route, heeft u meer tijd? Neem contact op voor meer tips!

Darwin Adelaide Selfdrive

Darwin - Adelaide Selfdrive

21-daagse selfdrive Darwin naar Adelaide

Deze 15 daagse selfdrive route door het Northern Territory laat u de hoogtepunten van dit gebied bezoeken. Trek eerst door Kakadu National Park en reis uiteindelijk af naar Ayers Rock.

Blogs van onze reisspecialisten over Australië

Great Ocean Road Twelve Appostels

Yara reed met vijf vriendinnen langs de Great Ocean Road

Yara huurde met vijf vriendinnen een camper in Melbourne om langs de Great Ocean Road te rijden.

Pebbly Beach

Natasja vertelt over een camperreis door Australië, haar favoriete land!

Australië is het favoriete land van Natasja! Jaren geleden werd ze verliefd op dit land tijdens haar backpackreis en nu werd het tijd om het land te bezoeken via camper.

Yoni in Zuid-Australië

De camperreis van Yoni door Zuid-Australië

Yoni deed een camperreis door Zuid-Australië van Melbourne naar Adelaide. Lees hier haar blog!

Internationale vluchten

Voor uw camperreis naar Australië mogen de vluchten natuurlijk niet ontbreken. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende opties met bijvoorbeeld een zo rechtstreeks mogelijke vlucht of juist een stopover in bijvoorbeeld Azië of Dubai. 

Binnenlandse vluchten

De afstanden in Australië zijn enorm. Een goede manier om tijdens uw rondreis verschillende staten te bezoeken, is door het gebruik van het uitgebreide netwerk aan binnenlandse vluchten. Als touroperator gespecialiseerd in reizen naar Australië heeft Pacific Island Travel afspraken met luchtvaartmaatschappijen waarbij de binnenlandse vluchten gezamenlijk met de intercontinentale vluchten gecombineerd kunnen worden, u profiteert hierdoor van een gunstig combinatietarief. 

Overnachting bij aankomst en vertrek in Australië

Uit ervaring weten wij dat het prettig is om na de lange vlucht even te acclimatiseren alvorens de camper opgehaald wordt. Meestal worden, naar uw eigen voorkeur, 1-3 hotelovernachtingen bij aankomst en vertrek geboekt. Bij voorkeur centraal in de stad van aankomst zodat u het ritme van de bestemming al op zich in kunt laten werken. Even wennen aan het feit dat men in Australië aan de linkerkant van de weg rijdt en alvast op zoek naar een goede supermarkt waar u na het ophalen van de camper proviand kunt inslaan. 

Ook voorafgaand aan de terugreis is het prettig om de camper eerst op uw gemak in te leveren en dan de terugreis te starten vanuit een hotel. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de doorlooptijd bij het inleveren van de camper en kunt nog even rustig genieten van een ontspannen maaltijd in de stad waar u zich bevindt. 

Camper rondreizen door Australië in combinatie met strandbestemming

Uw camperreis door Australië wordt helemaal ultiem als u in de gelegenheid bent deze af te sluiten met een verblijf op een tropische strandbestemming. Fiji is een ideale bestemming in combinatie met een rondreis door Australië. Wij informeren u graag over deze en andere mogelijkheden! 

Meer mooie routes vindt u op onze pagina selfdrives in Australië.

Camperreis Australië boeken

Wilt u uw camperreis Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.