Groepsreis Australië

Australië kun je uitstekend ontdekken tijdens een leuke groepsreis! Lekker alles geregeld en met een reisleider op pad die over een schat aan kennis beschikt én al het regelwerk uit handen neemt.

Groepsgrootte

Wij werken samen met organisaties die zowel kleinere als grote groepsgroottes hanteren, variërend van minimaal 15 personen (de grotere groepen) en maximaal 16 personen (de kleinere groepen). Op de uitdagende Canning Stock Route wordt een maximum van 10 voertuigen gehanteerd. De groepsgrootte verschilt per reis.

Afhankelijk van de mate van luxe van de reis, slaap je ofwel in een tent of ofwel in een hotel onderweg. Op de budget reizen wordt enige mate van samenwerking verwacht. Bijvoorbeeld bij de bereiding van de maaltijden, het doen van de afwas en bij het opzetten van tenten (als het tenminste geen permanente tenten zijn). 

Wij adviseren u graag, op basis van uw wensen, welke groepsreis het beste aansluit op uw wensen. 

Groepsreizen Australië

Melbourne skyline | rondreis Australië

Australian Highlights

13-daagse busrondreis naar hoogtepunten van Australië

Deze tour brengt u naar cosmopolitische steden, rood woestijnlandschap en de prachtige onderwaterwereld van het Great Barrier Reef. Klik hier voor meer informatie.

Twelve Apostles | rondreis Australië

Great Ocean Road in Style

4-daagse groepsreis van Melbourne naar Adelaide

Ontdek de hoogtepunten langs de Great Ocean Road in kleine groep en gebruik deze tour als transfer van Melbourne naar Adelaide.

Nullarbor Plain roadsign | groepsreis Australië

Nullarbor Plain Kampeersafari

9-daagse kampeersafari van Perth naar Adelaide

Tijdens deze rondreis ervaart u de Nullarbor Plain, een prachtige route tussen Adelaide en Perth. Ook heeft u de mogelijkheid om te overnachten in swags onder de vrije sterrenhemel!

Cliffs near Head of Bight © Greg Snell | rondreis Australië

In kleine groep over de Nullarbor Plain

10-daagse 4WD tour Nullarbor Plain

Ontdek in een exclusieve 4x4 de Nullarbor Plain van Perth naar Adelaide die u wegvoert van de toeristische massa. U beleeft de unieke natuur van heel dichtbij.

Kata Tjuta | groepsreis Australië

Outback Adventure Tour

15-daagse groepsrondreis van Adelaide naar Darwin

De tour is de ideale manier om South Australia en Northern Territory te ontdekken! Tijdens de tour ziet u o.a. de bekende Flinders Ranges, Ayers Rock en Litchfield National Park.

Windjana Gorge | groepsreis Australië

Kimberley Complete Deluxe 4wd Safari

15-daagse groepsrondreis van/naar Broome

In een groep ontdekt u de prachtige Kimberley per 4WD en rijdt u over de wereldberoemde Gibb River Road.

Opzet van onze groepsreizen

Pacific Island Travel is een ware reisspecialist. Het is ons doel reizigers fantastische reizen te laten beleven in de Pacific.

Om dit te bereiken, stellen wij iedere reis op maat samen, passend bij uw wensen. Ook als u een groepsreis boekt, geniet u van een uitstekend georganiseerde maatreis.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Wij boeken uw internationale vluchten en accommodatie bij aankomst en vertrek en in Australië geniet u van de groepsreis die onze partners helemaal voor u uitvoeren. U rest alleen nog het beleven en genieten van een fantastische land! 

Meerdaagse excursies

Naast de langere groepsreizen van drie tot vier weken, beschikt Australië ook over een breed scala aan meerdaagse excursies. Deze excursies duren vaak 2-4 dagen en hebben de focus op ofwel een specifieke regio of een specifieke activiteit. Hierbij kunt u denken aan een meerdaagse zeiltocht op het Great Barrier Reef, een 3-daagse tocht door de Outback of een meerdaagse hike over één van de 'Great Walks of Australia'. 

De meerdaagse tours zijn uitstekend te combineren met individuele rondreizen. Een ideale manier om een unieke belevenis aan uw reis toe te voegen! Een greep uit het aanbod van meerdaagse excursies vindt u op onze 'Rondreis Australië' pagina. 

Groepsreis Australië boeken

Wilt u uw reis naar Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.