Accommodaties in Australië

Hotels, appartementen, Lodges en meer

101 resultaten:

Hotels en Resorts in Australië

Pacific Island Travel is dé specialist in het verzorgen van maatwerkreizen naar Australië. Dit blijkt ook uit ons ruime aanbod van accommodaties in Australië.

Alle vormen van accommodatie die u bij ons boekt zijn van uitstekende kwaliteit en kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding. We bieden u een ruim aanbod in hotels en appartementen, maar ook bed & breakfasts, farmstays, homestays, (eco)lodges, safaritenten en motels behoren tot de keuze.

Voor de hotels van de middenklasse (MC), eersteklas (FC) en zeer luxueuze (DL) accommodatie geldt dat de kamers voorzien zijn van eigen sanitair, thee- en koffiezet faciliteiten, televisie, telefoon en in de warme gebieden van Australië ook van airconditioning of een plafondventilator. Als dit niet zo is, wordt het expliciet vermeld. De extra's, zoals maaltijden en minibar etc., betaalt u het gemakkelijkst met uw creditcard. Alle op deze website vermelde hotels accepteren Mastercard en Visa Card.

Soms staan er faciliteiten en activiteiten vermeld die het hotel of resort aanbiedt of die in de nabije omgeving worden aangeboden. Voor de meeste aangeboden faciliteiten (bijvoorbeeld spa bezoek) of activiteiten moet u apart betalen. Als u een specifieke accommodatie kiest vanwege een bepaalde activiteit (bijv. duiken) of faciliteit (bijv. tennisbaan), doet u er goed aan eerst door ons te laten bevestigen dat dit ook daadwerkelijk beschikbaar is tijdens uw verblijf. Deelname aan excursies, met name duiken, kan zonder boeking vooraf niet worden gegarandeerd.

Vrijheid ter plaatse; ontzorgd op reis

Bij een reis naar het verre Australië is het prettig om de accommodaties vooraf te reserveren. De vrijheid om ter plaatse te gaan en staan is erg aantrekkelijk, maar een vooraf vastgelegde route geeft de vrijheid waar u ter plaatse naar op zoek bent. U weet steeds wat de volgende stop is en bent al in de gelegenheid om u in de highlights en activiteiten ter plaatse te verdiepen. Deze invulling van uw reis zorgt voor een optimale, ontspannen beleving ter plaatse.

Afhankelijk van uw reistempo en de gewenste route adviseren wij een verblijf van 2-4 nachten per accommodatie. Dit geeft u de tijd om vanuit een vaste basis op ontdekking te gaan en steeds opnieuw van de ultieme vrijheid te genieten.

Overzicht accommodaties Australië

Hieronder vindt u een uitgebreid overzicht van alle accommodaties in Australië die wij aanbieden. Onze reisspecialisten helpen u graag op weg bij het selecteren van de accommodaties die het beste op uw reiswensen aansluiten. U kunt ook gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden.