Longitude 131°

Het uitstekende complex is een van de meest spectaculaire verblijven in Australië, opgetrokken te midden van desolate zandduinen met direct uitzicht op Ayers Rock. (ID: 435)

Ligging

aan de rand van het Uluru Kata Tjuta National Park, ongeveer 3 km van Ayers Rock Resort.

Accommodatie

Een uniek tenthotel in Australië! Op palen gebouwde tentbungalows groeperen zich om het Dune House, waarin zich een verfijnd restaurant, bar, lounge en een bibliotheek met tv bevinden. Gratis wifi in het volledige complex. Zwembad met zonneterras en prachtig uitzicht op Ayers Rock. Roomservice van 07.00 tot 23.00 uur. Exclusief voor gasten van Longitude: ervaren gidsen begeleiden u in luxueuze 4WD voertuigen op excursies naar Ayers Rock en de Olgas.

Kamers

het resort beschikt over 15 luxueus ingerichte tenten en 1 bijzonder grote Dune Pavilion. Elke bungalow heeft een groot bed, airco/verwarming, douche/wc, badjassen, haardroger, minibar, kluisje, telefoon, koffie-/theefaciliteiten, cd-speler en een breed raam met uitzicht op het privédek en Ayers Rock! De ultieme Dune Pavilion beschikt over een groot outdoor deck met privé plunge pool. Afhankelijk van hoeveel personen er verblijven, staan er 1 of 2 slaapkamers ter beschikking.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension, minibar en dranken in de bar, Ayers Rock luchthaventransfers, excursieprogramma, entreegelden nationale parken.
Kinderen: vanaf 10 jaar welkom, geen korting.