Peppers Cradle Mountain Lodge

Aan de rand van het bekendste nationaal park van Tasmanië, omgeven door spectaculair berglandschap en ongerepte natuur. Deze gezellige lodge biedt een uniek avontuur in de natuur! (ID: 531)

Ligging

naar Devonport (80 km) rijdt u in 1 uur, naar Launceston (145 km) in 2,5 uur. De ongerepte bergwereld kan via meerdere wandelpaden ontdekt worden, bijv. rond Lake Dove.

Accommodatie

In het hoofdgebouw van de lodge vindt u een restaurant en een gezellige bar. ’s Avonds vertoeft u in de lounge met comfortabele lederen meubels en open haard. De Waldheim Alpine Spa met sauna, stoombad en massageruimtes rondt het buitengewone aanbod af. Internet is tegen betaling, ofwel wifi in het hoofdgebouw of gebruik van een computer voor de gasten.

Kamers

de 79 gezellige kamers zijn ondergebracht in verschillende ruime houten bungalows die gelegen zijn rond de lodge. Een open haard of gashaard behoort tot elk van de comfortabel uitgeruste accommodaties evenals parking voor de deur. De Spa Suites beschikken bovendien over een groot bad en een privéveranda.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies/ontbijt.
Kinderen: max. 2 kinderen tot 3 jaar gratis in kamer van ouders (op basis van de bestaande beddenconfiguratie). Gereduceerde prijzen voor kinderen 4-15 jaar op aanvraag.