Zorgeloos Nieuw-Zeeland met privégids

21 dagen van Auckland naar Christchurch met Engelstalige privégids

ID: 141574

Inleiding

U houdt niet van groepsreizen, maar neemt liever zelf geen plaats achter het stuur? Deze privérondreis is dan voor u uiterst geschikt. U reist individueel met uw privégids/chauffeur en kunt volop genieten van de postkaartlandschappen onderweg in het Land van de Lange Witte Wolk. Een programma op maat met uw persoonlijke gids/chauffeur kan ook voor u uitgewerkt worden.

In een oogopslag

• rondreis met privégids/chauffeur

• incl. veel excursies en bezoeken

Reisprogrammavanaf 01.12.19 (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Aankomst Auckland (D).

Verwelkoming door uw privégids/chauffeur. Op weg naar uw accommodatie ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Diner in het Orbit Restaurant in de Skytower.

Overnachting:Overn.: Nesuto Stadium Htl (sup), M Social Htl (dlx).

Dag 2: Auckland – Waipoua Forest – Paihia (O).

Bezoek aan het Kauri Museum. Ontdek de grootste kauriboom Tane Mahuta in het Waipoua Forest. Stop bij de zandduinen in Hokianga en rit naar de Bay of Islands.

Overnachting:2 o.: Kingsgate Hotel & Autolodge (sup), Paihia Beach Resort (dlx).

Dag 3: Paihia (O/L).

Kijk uit voor dolfijnen tijdens de Discover the Bay cruise naar Hole in the Rock. Op Urupukapuka Island leert u meer over de Maori geschiedenis en de ecologie. Lichte bbq lunch en verkenning van het historische Russell met uw gids.

Dag 4: Paihia – Waimauku (O).

Bezoek aan Waitangi Treaty House. Stop bij de beroemde publieke toiletten van Hundertwasser en bij de Whangarei Falls. Verder naar Muriwai Beach met een grote kolonie Jan-van-Genten.

Overnachting:Overn.: Vineyard Cottages (sup), Ambers Luxury B&B (dlx).

Dag 5: Waimauku – Rotorua (O).

Rit via Auckland en over de Bombay Hills. Bezoek aan de Hobbiton Movie Set op doorreis naar Rotorua. Optioneel bezoek mogelijk aan Hells Gate, één van de belangrijke geothermische sites.

Overnachting:2 o.: Jet Park Htl (sup), Peppers on the Point Boutique Htl (dlx).

Dag 6: Rotorua (O/D).

Bezoek aan Wai-O-Tapu, het meest kleurrijke thermale gebied. Mogelijkheid tot een duik in de natuurlijk verwarmde Kerosene Creek. Vrije namiddag. Tijdens de Mitai Maori Cultural Experience wordt u ondergedompeld in de typische Maori cultuur; incl. een hangi diner.

Dag 7: Rotorua – Tongariro NP (O).

Doorreis naar Taupo en stop bij de Huka Falls. Verder naar het Tongariro NP dat gedomineerd wordt door nog drie actieve vulkaanpieken. Individueel kunt u de Taranaki Falls Track wandeling (ca. 2 uur) maken.

Overnachting:Overn.: Chateau Tongariro Htl (stand. kamer – sup / exec. kamer – dlx).

Dag 7: Tongariro NP – Napier (O/D).

Via de Gentle Annie Road naar Napier in de de Hawke's Bay wijnregio. Wandeling door de stad met talrijke Art Deco gebouwen. 's Avonds Twilight Odyssey, een 3-gangendiner verdeeld over 3 wijnhuizen met proeverij tot 10 wijnen.

Overnachting:Overn.: Masonic Art Deco Htl (sup), Mangapapa Boutique Htl (dlx).

Dag 9: Napier – Wellington (O).

Leer meer over de inheemse vogels in het Mt Bruce Wildlife Centre. Tijdens een stadswandeling met uw gids in de hoofdstad Wellington, ontdekt u o.a. het Te Papa Museum, The Beehive en het Parliament, de Cable Car en de botanische tuinen.

Overnachting:Overn.: Bay Plaza Htl (sup), QT Museum Htl (dlx).

Dag 10: Wellington – Picton – Nelson (O).

Aan boord van de Interislander ferry geniet u van de lounge service terwijl u de Cook Strait oversteekt. Doorreis naar Blenheim, het centrum van de Marlborough wijnregio, en proeverij. Aansluitend gaat het via Havelock naar Nelson, de plaats met het meeste aantal zonne-uren per jaar. Nelson staat ook bekend om zijn talrijke handwerkboetieks.

Overnachting:2 overn.: Honest Lawyer Inn (cottage – sup), Wakefield Quay House (dlx).

Dag 11: Abel Tasman NP (O/L).

Ontdek het Abel Tasman National Park. Uw gids geeft u graag duiding bij de verschillende wandelopties. Geniet van de prachtige uitzichten over de baaien met turkooisblauw water en goudgele stranden. Een picknick lunch is inbegrepen.

Dag 12: Nelson – Punakaiki (O).

De rit brengt u door het Nelson Lakes NP en de Buller Gorge naar de ruige westkust. Ga op zoek naar zeehonden bij Cape Foulwind. Ontdek bij Punakaiki de beroemde Pancake Rocks.

Overnachting:Overn.: Punakaiki Resort (standaard kamer – sup / eco suite – dlx).

Dag 13: Punakaiki – Fox Glacier (O).

Ontdek in Hokitika hoe jade verwerkt wordt tot juwelen en andere kunstvoorwerpen. Door een desolaat bosgebied gaat het naar Glacier Country met de bekende Franz Josef en Fox Glacier. Bij Fox Glacier kunt u optioneel een helikoptervlucht maken.

Overnachting:Overn.: Fox Glacier Mountainview B&B (sup), Distinction Te Weheka Hotel (dlx).

Dag 14: Fox Glacier – Queenstown (O).

Mogelijkheid voor een ochtendwandeling bij Lake Matheson met prachtige reflectie van het berglandschap. Optioneel kunt u deelnemen aan de Heli Hike waarbij u per helikopter bovenop de gletsjer gebracht wordt voor een 2,5 uur durende wandeling. Via de Haast Pass trekt u het binnenland weer in. Mogelijke stops onderweg heeft u o.a. bij Thunder Creek Falls, Cromwell (fruitbomen), de Kawarau Gorge, de Gibbston Valley (wijngaarden), ...

Overnachting:2 o.: Chalet B&B (sup), Hidden Lodge (dlx).

Dag 15: Queenstown (O/D).

Queenstown is idyllisch gelegen op de oevers van Lake Wakatipu. Maak een keuze uit een ruim aanbod van optionele activiteiten. 's Avonds vaart u met de authentieke stoomboot TSS Earnslaw naar Walter Peak Station. U krijgt er een kijkje in het boerderijleven en geniet er van een bbq diner.

Dag 16: Queenstown – Milford Sound – Te Anau (O/L).

Transfer naar de luchthaven waar u incheckt voor uw panoramische vlucht naar Milford Sound gevolgd door een boottocht op de bekendste fjord van het land. Kijk zeker ook uit naar zeehonden, dolfijnen en pinguïns. Uw gids/chauffeur staat u op te wachten bij terugkeer van de cruise. Geniet van de panoramische rit naar Te Anau inclusief een picknick stop. 's Avonds in Te Anau boottocht naar de Te Anau Glowworm Caves.

Overnachting:Overn.: Te Anau Lodge (sup), Fiordland Lodge (dlx – diner inclusief).

Dag 17: Te Anau – Dunedin (O).

Door open landschappen bevolkt met talrijke schapen steekt u het Zuidereiland over. Tijdens een stadsrondrit in de universiteitsstad Dunedin ontdekt u talrijke Victoriaanse gebouwen. Na de middag trip met Elm’s Wildlife Tours om albatrossen en pinguïns op het Otago schiereiland te spotten.

Overnachting:Overn.: Heritage Leisure Hotel (sup), Distinction Dunedin Hotel (dlx).

Dag 18: Dunedin – Oamaru (O).

Maak een fotostop bij de Moeraki Boulders. Verder naar Oamaru, bekend voor de imposante kalkstenen gebouwen. Bij schemering geniet u vanaf de eerste rijen van de Little Blue pinguïns die na een dag vissen op zee, terug aan land komen.

Overnachting:Overn.: Oamaru House B&B (sup), Pen-y-Bryn Boutique Hotel (dlx).

Dag 19: Oamaru – Mt. Cook NP (O).

Door het Mackenzie Basin trekt u het binnenland in met zijn gletsjermeren. Langs Lake Pukaki bereikt u Mount Cook Village. Geniet van de unieke panorama's van het Aoraki Mt Cook NP. U neemt deel aan de Glacier Explorer trip. Tijdens de boottocht komt u dicht bij de indrukwekkende Tasman Glacier en ziet u talrijke ijsschotsen in het water.

Overnachting:O.: Mt. Cook Lodge (sup), The Hermitage (premier room – dlx).

Dag 20: Mt. Cook NP – Christchurch (O).

Mogelijkheid voor een wandeling op de Hooker Valley Track. U maakt een stop op de top van Mount John voor een adembenemend 360° uitzicht. Neem een kijkje bij de Church of the Good Shepherd en door het patchwork van de Canterbury Plains bereikt u Christchurch. Maak een korte stadswandeling en een rit met de historische tram. Afscheid van uw privégids/chauffeur die u gepassioneerd door Aotearoa heeft geleid.

Overnachting:O.: Rydges Latimer Htl (sup), The George Htl (dlx).

Dag 21: Christchurch (O).

Prviétransfer naar de luchthaven voor de individuele voortzetting van uw reis.

PeriodeBijzonderhedenPrijs p.p.
01.01.2021 - 31.03.20222 personen | Superior (sup)Superior (sup)€ 13475
01.01.2021 - 31.03.20224 personen | Superior (sup)Superior (sup)€ 9174
01.01.2021 - 31.03.20222 personen | Deluxe (dlx)Deluxe (dlx)€ 16128
01.01.2021 - 31.03.20224 personen | Deluxe (dlx)Deluxe (dlx)€ 11788

Inclusief
luchthaventransfers, tour in comfortabel voertuig, ervaren Engelstalige privégids/chauffeur (Nederlandstalig op aanvraag), overnachtingen volgens categorie in 2 pers. kamers (sup = 3,5-4,5*; dlx = 4,5-5*), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), vermelde excursies en bezoeken.

Exclusief
niet vermelde maaltijden, optionele activiteiten, fooien, persoonlijke uitgaven, internationale vluchten en toeristentaksen.

Zorgeloos Nieuw-Zeeland met privégids

21 dagen van Auckland naar Christchurch met Engelstalige privégids(ID: 141574)

Over de reis

U houdt niet van groepsreizen, maar neemt liever zelf geen plaats achter het stuur? Deze privérondreis is dan voor u uiterst geschikt. U reist individueel met uw privégids/chauffeur en kunt volop genieten van de postkaartlandschappen onderweg in het Land van de Lange Witte Wolk. Een programma op maat met uw persoonlijke gids/chauffeur kan ook voor u uitgewerkt worden.

In een oogopslag

  • rondreis met privégids/chauffeur
  • incl. veel excursies en bezoeken
Vanaf € 9.174 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Aankomst Auckland (D).

Verwelkoming door uw privégids/chauffeur. Op weg naar uw accommodatie ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Diner in het Orbit Restaurant in de Skytower.

Overnachting: Overn.: Nesuto Stadium Htl (sup), M Social Htl (dlx).

Dag 2: Auckland – Waipoua Forest – Paihia (O).

Bezoek aan het Kauri Museum. Ontdek de grootste kauriboom Tane Mahuta in het Waipoua Forest. Stop bij de zandduinen in Hokianga en rit naar de Bay of Islands.

Overnachting: 2 o.: Kingsgate Hotel & Autolodge (sup), Paihia Beach Resort (dlx).

Dag 3: Paihia (O/L).

Kijk uit voor dolfijnen tijdens de Discover the Bay cruise naar Hole in the Rock. Op Urupukapuka Island leert u meer over de Maori geschiedenis en de ecologie. Lichte bbq lunch en verkenning van het historische Russell met uw gids.

Dag 4: Paihia – Waimauku (O).

Bezoek aan Waitangi Treaty House. Stop bij de beroemde publieke toiletten van Hundertwasser en bij de Whangarei Falls. Verder naar Muriwai Beach met een grote kolonie Jan-van-Genten.

Overnachting: Overn.: Vineyard Cottages (sup), Ambers Luxury B&B (dlx).

Dag 5: Waimauku – Rotorua (O).

Rit via Auckland en over de Bombay Hills. Bezoek aan de Hobbiton Movie Set op doorreis naar Rotorua. Optioneel bezoek mogelijk aan Hells Gate, één van de belangrijke geothermische sites.

Overnachting: 2 o.: Jet Park Htl (sup), Peppers on the Point Boutique Htl (dlx).

Dag 6: Rotorua (O/D).

Bezoek aan Wai-O-Tapu, het meest kleurrijke thermale gebied. Mogelijkheid tot een duik in de natuurlijk verwarmde Kerosene Creek. Vrije namiddag. Tijdens de Mitai Maori Cultural Experience wordt u ondergedompeld in de typische Maori cultuur; incl. een hangi diner.

Dag 7: Rotorua – Tongariro NP (O).

Doorreis naar Taupo en stop bij de Huka Falls. Verder naar het Tongariro NP dat gedomineerd wordt door nog drie actieve vulkaanpieken. Individueel kunt u de Taranaki Falls Track wandeling (ca. 2 uur) maken.

Overnachting: Overn.: Chateau Tongariro Htl (stand. kamer – sup / exec. kamer – dlx).

Dag 8: Tongariro NP – Napier (O/D).

Via de Gentle Annie Road naar Napier in de de Hawke's Bay wijnregio. Wandeling door de stad met talrijke Art Deco gebouwen. 's Avonds Twilight Odyssey, een 3-gangendiner verdeeld over 3 wijnhuizen met proeverij tot 10 wijnen.

Overnachting: Overn.: Masonic Art Deco Htl (sup), Mangapapa Boutique Htl (dlx).

Dag 9: Napier – Wellington (O).

Leer meer over de inheemse vogels in het Mt Bruce Wildlife Centre. Tijdens een stadswandeling met uw gids in de hoofdstad Wellington, ontdekt u o.a. het Te Papa Museum, The Beehive en het Parliament, de Cable Car en de botanische tuinen.

Overnachting: Overn.: Bay Plaza Htl (sup), QT Museum Htl (dlx).

Dag 10: Wellington – Picton – Nelson (O).

Aan boord van de Interislander ferry geniet u van de lounge service terwijl u de Cook Strait oversteekt. Doorreis naar Blenheim, het centrum van de Marlborough wijnregio, en proeverij. Aansluitend gaat het via Havelock naar Nelson, de plaats met het meeste aantal zonne-uren per jaar. Nelson staat ook bekend om zijn talrijke handwerkboetieks.

Overnachting: 2 overn.: Honest Lawyer Inn (cottage – sup), Wakefield Quay House (dlx).

Dag 11: Abel Tasman NP (O/L).

Ontdek het Abel Tasman National Park. Uw gids geeft u graag duiding bij de verschillende wandelopties. Geniet van de prachtige uitzichten over de baaien met turkooisblauw water en goudgele stranden. Een picknick lunch is inbegrepen.

Dag 12: Nelson – Punakaiki (O).

De rit brengt u door het Nelson Lakes NP en de Buller Gorge naar de ruige westkust. Ga op zoek naar zeehonden bij Cape Foulwind. Ontdek bij Punakaiki de beroemde Pancake Rocks.

Overnachting: Overn.: Punakaiki Resort (standaard kamer – sup / eco suite – dlx).

Dag 13: Punakaiki – Fox Glacier (O).

Ontdek in Hokitika hoe jade verwerkt wordt tot juwelen en andere kunstvoorwerpen. Door een desolaat bosgebied gaat het naar Glacier Country met de bekende Franz Josef en Fox Glacier. Bij Fox Glacier kunt u optioneel een helikoptervlucht maken.

Overnachting: Overn.: Fox Glacier Mountainview B&B (sup), Distinction Te Weheka Hotel (dlx).

Dag 14: Fox Glacier – Queenstown (O).

Mogelijkheid voor een ochtendwandeling bij Lake Matheson met prachtige reflectie van het berglandschap. Optioneel kunt u deelnemen aan de Heli Hike waarbij u per helikopter bovenop de gletsjer gebracht wordt voor een 2,5 uur durende wandeling. Via de Haast Pass trekt u het binnenland weer in. Mogelijke stops onderweg heeft u o.a. bij Thunder Creek Falls, Cromwell (fruitbomen), de Kawarau Gorge, de Gibbston Valley (wijngaarden), ...

Overnachting: 2 o.: Chalet B&B (sup), Hidden Lodge (dlx).

Dag 15: Queenstown (O/D).

Queenstown is idyllisch gelegen op de oevers van Lake Wakatipu. Maak een keuze uit een ruim aanbod van optionele activiteiten. 's Avonds vaart u met de authentieke stoomboot TSS Earnslaw naar Walter Peak Station. U krijgt er een kijkje in het boerderijleven en geniet er van een bbq diner.

Dag 16: Queenstown – Milford Sound – Te Anau (O/L).

Transfer naar de luchthaven waar u incheckt voor uw panoramische vlucht naar Milford Sound gevolgd door een boottocht op de bekendste fjord van het land. Kijk zeker ook uit naar zeehonden, dolfijnen en pinguïns. Uw gids/chauffeur staat u op te wachten bij terugkeer van de cruise. Geniet van de panoramische rit naar Te Anau inclusief een picknick stop. 's Avonds in Te Anau boottocht naar de Te Anau Glowworm Caves.

Overnachting: Overn.: Te Anau Lodge (sup), Fiordland Lodge (dlx – diner inclusief).

Dag 17: Te Anau – Dunedin (O).

Door open landschappen bevolkt met talrijke schapen steekt u het Zuidereiland over. Tijdens een stadsrondrit in de universiteitsstad Dunedin ontdekt u talrijke Victoriaanse gebouwen. Na de middag trip met Elm’s Wildlife Tours om albatrossen en pinguïns op het Otago schiereiland te spotten.

Overnachting: Overn.: Heritage Leisure Hotel (sup), Distinction Dunedin Hotel (dlx).

Dag 18: Dunedin – Oamaru (O).

Maak een fotostop bij de Moeraki Boulders. Verder naar Oamaru, bekend voor de imposante kalkstenen gebouwen. Bij schemering geniet u vanaf de eerste rijen van de Little Blue pinguïns die na een dag vissen op zee, terug aan land komen.

Overnachting: Overn.: Oamaru House B&B (sup), Pen-y-Bryn Boutique Hotel (dlx).

Dag 19: Oamaru – Mt. Cook NP (O).

Door het Mackenzie Basin trekt u het binnenland in met zijn gletsjermeren. Langs Lake Pukaki bereikt u Mount Cook Village. Geniet van de unieke panorama's van het Aoraki Mt Cook NP. U neemt deel aan de Glacier Explorer trip. Tijdens de boottocht komt u dicht bij de indrukwekkende Tasman Glacier en ziet u talrijke ijsschotsen in het water.

Overnachting: O.: Mt. Cook Lodge (sup), The Hermitage (premier room – dlx).

Dag 20: Mt. Cook NP – Christchurch (O).

Mogelijkheid voor een wandeling op de Hooker Valley Track. U maakt een stop op de top van Mount John voor een adembenemend 360° uitzicht. Neem een kijkje bij de Church of the Good Shepherd en door het patchwork van de Canterbury Plains bereikt u Christchurch. Maak een korte stadswandeling en een rit met de historische tram. Afscheid van uw privégids/chauffeur die u gepassioneerd door Aotearoa heeft geleid.

Overnachting: O.: Rydges Latimer Htl (sup), The George Htl (dlx).

Dag 21: Christchurch (O).

Prviétransfer naar de luchthaven voor de individuele voortzetting van uw reis.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

141574

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • luchthaventransfers, tour in comfortabel voertuig, ervaren Engelstalige privégids/chauffeur (Nederlandstalig op aanvraag), overnachtingen volgens categorie in 2 pers. kamers (sup = 3,5-4,5*; dlx = 4,5-5*), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), vermelde excursies en bezoeken.

Exclusief

  • niet vermelde maaltijden, optionele activiteiten, fooien, persoonlijke uitgaven, internationale vluchten en toeristentaksen.