Kapiti Island & Wellington

(ID: 42284)

Over de reis

Ontdek het kleine natuurparadijs Kapiti Island gelegen aan de westkust van het Noordereiland en maak een wandeling op zoek naar de unieke kiwi’s.

In een oogopslag

  • puur natuur
  • beperkt aantal deelnemers
  • bijna gegarandeerd kiwi’s zien
  • uniek in Nieuw-Zeeland

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 - dag 2:

Het kleine Kapiti eiland ligt ten noorden van Wellington, op ca. 8 km voor de gelijknamige kust. Sedert 100 jaar staat dit unieke natuurparadijs onder natuurbescherming en is het de thuisbasis van vele met uitsterven bedreigde Nieuw-Zeelandse vogelsoorten. Hier heeft de bezoeker de mogelijkheid om het Nieuw-Zeelandse dierenleven te ontdekken. Na een 15 minuten durende overtocht (vertrek 8.45 uur) bereikt u het kleine eiland, dat enkel met toestemming mag worden bezocht. Uw Maori-natuurgids vertelt u alles over de geschiedenis en flora en fauna van het eiland. Tijdens een avondwandeling heeft u de gelegenheid om kiwi-vogels te observeren. De nacht brengt u door in een kleine lodge op het eiland waar u kunt praten met een moderne Maori-familie en kunt genieten van de rust en de eenzaamheid. Na het ontbijt heeft u nog tijd om een kleine wandeling te maken, voordat u terugkeert naar het vasteland (9.30 uur).

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

42284

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • overnachting in geboekte categorie (Kapiti camping & Cabin gemeenschappelijke sanitaire faciliteiten, Ocean Front Room met douche/wc), ontbijt, diner, ferry-overtochten, Engelstalig begeleide wandeling, toestemming voor een bezoek aan het eiland.

Opmerking

Als de ferry vanwege storm op zee niet vaart, wordt de prijs van de tour terugbetaald.