Abel Tasman National Park belevenis•

(ID: 420)

Over de reis

Nieuw-Zeelands kleinste nationale park vormt een prachtige oase van ongerepte natuur, met talrijke baaien en goudgele stranden. Tijdens deze 3- of 5-daagse tour wandelt u langs de kust en kajakt u in het turkooisblauwe water. Overnachting in twee gezellige en typische Homesteads aan de kust.

In een oogopslag

  • droomkusten
  • unieke uitzichten
  • ook voor minder ervaren avonturiers
Vanaf € -1 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Kaiteriteri - Torrent Bay (L/D).

U begint met een veiligheidsbriefing. Daarna kajakt u langs de kust naar wondermooie baaien. Doel vandaag is Torrent Bay Lodge. Dagetappe: 12 km kajakken.

Overnachting: Overnachting: Torrent Bay Lodge.

Dag 2: Torrent Bay - Awaroa (O/L/D).

U start met een kajaktocht langs de kust en naar Falls River. De picknick vindt plaats aan een van de mooiste baaien. Bij mooi weer peddelt u naar de robbenkolonie op Tonga Island. In Onetahui ruilt u de kajaks voor wandelschoenen en zet u de laatste etappe te voet verder. Dagetappe: 10 km kajakken & 5 km wandelen.

Overnachting: Overnachting: Meadow Bank Homestead.

Dag 3: Awaroa - Kaiteriteri (O/L).

Vandaag wandelt u naar het noordelijke deel van het park van Awaroa naar Totoranui. Hier gaat u aan boord en vaart u langs de kust terug naar Anchorage Beach. Dan wandelt u naar Pitt Head. Aansluitend vaart u terug naar Kaiteriteri. Dagetappe: 7,5 km wandelen.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

420

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • bustransfers van/naar Nelson of Motueka, boottransfers van Kaiteriteri, Engelstalige reisleiding, 2 overnachtingen in Homesteads in tweepersoonskamers, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch), kajak met zwemvest, watertaxi op aanvraag, dagrugzak.

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven.

Opmerking

De wandeltours kunnen ook in omgekeerde richting worden geboekt.

Leuke excursies in deze regio

Dagexcursie naar Torrent Bay in Abel Tasman NP | excursie Nieuw-Zeeland

Beaches Bays And Seals

Dagexcursie naar Torrent Bay in Abel Tasman NP

Tijdens deze dagexcursie gaat u met een boottocht naar Torrent Bay in Abel Tasman National Park. Hier gaat u kajakken op een van de mooiste locaties.

Farewill Spit Eco Tour

Farewill Spit Eco Tour is een dagexcursie in Nieuw-Zeeland. Het uitzicht op de klippen en de dierenwereld is spectaculair. Bekijk de excursie hier!

Swingbridge, Bush & Beach Walk

Swingbridge, Bush & Beach Walk

Maak kennis met het mooie Abel Tasman National Park tijdens een wandeling. Kijk voor meer informatie op onze website.