Hotels

Hotels in Upolu

Tanoa Tusitala entrance | Hotel Samoa

Tanoa Tusitala

Gunstig gelegen op korte loopafstand van de lokale markt en het centrum van Apia. Traditioneel geïnspireerde accommodatie met comfortabele kamers in hotelstijl. Het is een oase van rust in de drukke stad en beschikt over een prachtige tropische tuin met zwembad.

Seabreeze Resort

Seabreeze Resort

Geniet in dit romantische resort in de stijl van de Stille Zuidzee. Een resort alleen voor volwassenen gelegen aan de zuidkust van Upolu in Paradise Cove. Het kleinschalige en perfect gerunde resort ligt in een zeer rustige en romantische privébaai met zeer persoonlijke service.

Sinalei Reef Resort And Spa | Hotel Samoa

Sinalei Reef Resort And Spa

Een van onze favorieten is dit intieme boetiek resort met een echte Samoaanse traditionele uitstraling. Het resort is familiebezit en wordt zeer persoonlijk geleid. Rond het mooie rotszwembad vindt u een overwater restaurant en een mooie spa.

Overwater Fale @ Coconuts Beach Club Resort and Spa | Hotel Samoa

Coconuts Beach Club Resort And Spa

Aan een afgelegen kustlijn van witte zandstranden aan de zuidkust van Upolu. Uniek resort waarbij de architectuur geïnspireerd is door Samoaanse cultuur en tradities en heeft de eerste Overwater Bungalows in Samoa.

Saletoga Sands Resort | Hotel Samoa

Saletoga Sands Resort

25 villa’s aan de zuidoostkust van Upolu gelegen en langs een strook van witte zandstranden. Populaire onder de gezinnen maar ook voor koppels. Elke vrijdag is er een Samoaanse avond.