Rondreis Samoa

Complete rondreizen naar deze prachtige, authentieke bestemming

Hieronder vindt u ons overzicht van complete, individuele rondreizen naar Samoa, in combinatie met andere bestemmingen als Nieuw-Zeeland, Fiji, Tonga en Hawaii.

Dit zijn onze voorbeeldreizen, waarvan u uiteraard af kunt wijken door de toevoeging van extra nachten, een andere route of andere accommodaties. De reis wordt geheel op maat voor u samengesteld. 

Samoa vuurdans

Authentiek Melanesië en Polynesië

23 dagen Fiji & Samoa – Authentiek Melanesië en Polynesië verkennen

Ontdek Fiji mét een 5-daagse Yasawa Cruise en bezoek zowel Upolu als Savai'i op Samoa. Enkele ingrediënten van deze prachtige reis: Blue Lagoon, de prachtige natuur en cultuur op Samoa en een stopover in zowel Tokyo (heenweg) als Hong Kong (terugweg). Een echte ontdekkingsreis!

Yasawa Islands | Aanbiedingen Fiji

Stille Zuidzee Symfonie – Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji

29 dagen authentiek eilandhoppen

Tijdens deze rondreis bezoekt u Hawaii, Fiji, Tonga en Samoa. Geniet van de parels van de Pacific! Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Symfonie! U combineert in 29 dagen een bonte mix van eilanden.

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cookeilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!

Meerdaagse tour Samoa

Aga Reef Resort | vakantie Samoa
Al vanaf € 882 p.p.

Samoa highlights 8-daagse autorondreis

Samoa highlights 8-daagse autorondreis

Tijdens deze 8-daagse autorondreis bezoekt u de highlights van Samoa. Klik hier voor het complete dag tot dag programma. Let op: individuele Autorondreis zonder internationale vluchten.