Vakantie Stille Zuidzee

Stille Zuidzee

Welkom op de overzichtspagina voor uw vakantie naar de Stille Zuidzee! Een droombestemming met bijzondere en prachtige eilandbestemmingen om ultiem te genieten.

Onderstaand vindt u overzichtelijke informatieblokken waarin wij u meenemen naar de verschillende bestemmingen in de Stille Zuidzee: Cook Eilanden, Fiji, Frans-Polynesië, Nieuw-Caledonië, Paaseiland, Papoea-Nieuw-Guinea, Samoa, Tonga en Vanuatu. Via deze informatieblokken komt u uit bij de informatieve overzichtspagina’s van deze specifieke bestemmingen. Hier vindt u o.a., per bestemming, algemene informatie, reisaanbiedingen, specifieke bestemmingsinformatie en, een overzicht van de verschillende hotels en resorts waar u kunt verblijven.

Met onderstaande informatie bieden wij u een portaal tot de verschillende eilandbestemmingen waar u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in de Stille Zuidzee. U kunt een realistische inschatting maken van het benodigde budget voor bijvoorbeeld uw reis naar de Cookeilanden of uw globale individuele reisplan uitstippelen voor uw Frans-Polynesië vakantie. Een bezoek aan eilanden in de Stille Zuidzee brengt u overweldigende rust, uitbundige natuur, authentieke cultuur of juist bijzonder avontuur. Laat u vooraf deskundig informeren om de juiste mix in uw individuele vakantie op te nemen. 

Reisinformatie Stille Zuidzee

Frans-Polynesië

Vakantie Frans-Polynesië

Witte zandstranden en azuurblauwe lagunes

Frans-Polynesië is een Frans overzees gebiedsdeel, gelegen in de tropen midden in de Stille Zuidzee. De 5 eilandengroepen zijn van vulkanische oorsprong, beschikken over een weelderige begroeiing, witte zandstranden met azuurblauwe lagunes, omringd door koraalriffen en kleine koraaleilandjes.

Mamanucas | vakantie Fiji

Vakantie Fiji

Vrolijk | relaxed | inspirerend

Laat u warm welkom heten door het gelukkigste volk op aarde en ontdek de ongerepte natuur en kleurrijke onderwaterwereld van de Fiji eilanden.

Cookeilanden strand | vakantie Cookeilanden

Vakantie Cookeilanden

Uw droomreis, onze specialiteit!

Prachtige bergwandelingen, zwemmen in kristalheldere lagunes, natuur is hier de grootste attractie!

Vakantie Samoa | rondreis Samoa

Vakantie Samoa

Beautiful Samoa

Wild begroeide kliffen, verlaten stranden en eeuwenoude tradities, Samoa is een onaangetast paradijs weg van het massa toerisme.

Papoea-Nieuw-Guinea Cultuur | vakantie Papoea-Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea

Verwacht het onverwachte!

Het is de combinatie van natuur, een rijke cultuur en een spectaculaire onderwaterwereld die deze bestemming zo ontzettend divers en bijzonder maakt. Ga het avontuur aan en verwacht het onverwachte!

Paaseiland beeld | vakantie Paaseiland

Paaseiland

Paaseiland

Paaseiland is een van de meest afgelegen eilanden in de Stille Oceaan en staat vooral bekend om de honderden Moai (beelden) die er te vinden zijn. Een vakantie naar Paaseiland is een adembenemende belevenis, die u altijd zal bijblijven!

Vakantie Vanuatu

Vakantie Vanuatu

Saamhorigheid en kleurrijke tradities

Bezoek tijdens uw vakantie op Vanuatu de meest toegankelijke vulkaan, de weelderige regenwouden, prachtige stranden en maak kennis met de fascinerende lokale cultuur!

Ha'atafu Beach Tongatapu | vakantie Tonga

Vakantie Tonga

Boek uw droomreis naar Tonga bij Pacific Island Travel

Heeft u weleens gedacht aan een vakantie naar Tonga? Tonga is een eilandengroep in de Stille Oceaan, waar de tijd echt even stil heeft gestaan. Geniet van dit prachtige paradijs en ontdek de oase van rust tijdens uw vakantie in Tonga!

Wapan danser | vakantie Nieuw Caledonië

Nieuw-Caledonië

Startpagina voor reizen en vakanties naar Nieuw-Caledonië

Nieuw Caledonië is uniek. De hoofdstad Nouméa wordt het Parijs van de Pacific genoemd - met z'n uitstekende bistro's, gezellige terrasjes en mooie boutiques. Geschikt voor de avonturier is het grotere en bergachtige Lifou - totaal ongerept, echt een eiland om de tijd te vergeten.

Blogs van onze reisspecialisten over de Stille Zuidzee

Lara in Vanuatu

Lara verloor haar hart aan het exotische Vanuatu

Ik ben bevoorrecht dat ik bijna alle eilandengroepen in de Stille Zuidzee heb mogen bewonderen. Stuk voor stuk zijn ze paradijselijk en bijzonder, maar Vanuatu heeft mijn hart gestolen.

Fiji Marloes zwembad | vakantie Fiji

Marloes beleefde een droomreis naar Fiji

Marloes ging op studiereis naar Fiji en bezocht o.a. de Mamanuca eilanden en Tropica Island.

Fijiaanse kinderen

Barbara bezocht the Highlands in Fiji

Fiji - wie denkt er niet aan witte stranden, groene palmen, blauwe lagunes en kleurrijke zonsondergangen? Barbara vertelt wat Fiji nog meer te bieden heeft.

Samoa

Merel vierde haar verjaardag op Samoa!

Merel vierde haar verjaardag op Samoa. Lees het verhaal van Merel op het blog van Pacific Island Travel, dé specialist voor reizen naar de Pacific!

Aitutaki

Merel bezocht Aitutaki tijdens haar vakantie naar de Cook Islands

Love a little paradise, en een paradijs is dit zeker! Met witte zandstranden, blauwe lagunes en een hartelijke bevolking die ervoor zorgt dat je je meteen welkom voelt.

Lara rond de wereld

Rond de wereld reis van Lara

Een reis rond de wereld, wie wil dat nu niet? Lara heeft een reis rond de wereld gemaakt en heeft een prachtige combinatiereis gemaakt van Nieuw-Zeeland, Cook Eilanden en Amerika! Lees haar verhaal in haar blog!

Combinatiereizen met Nieuw-Zeeland

De tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee zijn uitstekend te combineren met een rondreis Nieuw-Zeeland. Onze reisspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden! 

Combinatiereizen met Australië

Evenals Nieuw-Zeeland, zijn de tropische bestemmingen in de Stille Zuidzee uitstekend te combineren met een bezoek aan Australië. Denk bijvoorbeeld aan Australië en Fiji, een droomcombinatie! 

Vakantie Stille Zuidzee boeken

Uw vakantie naar de Stille Zuidzee boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw vakantie samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.