Hotels Samoa

Op de eilanden van Samoa, die bekend staan om hun legendarische gastvrijheid, is niets te mooi voor de gasten! Zelfs niet het meest betoverende van alle verblijven: de traditionele Samoaanse Fale.

Voor vrijwel alle hotels in Samoa geldt dat de kamers voorzien zijn van eigen sanitair, televisie, telefoon, airconditioning en terras / balkon. De extra's, zoals maaltijden, resort fees, minibar etc., betaalt u het gemakkelijkst met uw creditcard. Alle op deze website vermelde hotels accepteren American Express, Mastercard en Visa.

Hieronder vindt u een selectie van de hotels en resorts in Samoa:

 

Aga Reef Resort | hotels samoa

Aga Reef Resort

Kleinschalig resort met prachtige ligging aan de zuidoostkust van Upolu. Direct aan het water, langs een verlaten strand, gelegen.

Overwater Fale @ Coconuts Beach Club Resort and Spa | Hotel Samoa

Coconuts Beach Club Resort And Spa

Aan een afgelegen kustlijn van witte zandstranden aan de zuidkust van Upolu. Uniek resort waarbij de architectuur geïnspireerd is door Samoaanse cultuur en tradities en heeft de eerste Overwater Bungalows in Samoa.

La Lagoto Beach Resort

Le Lagoto Beach Resort

Boetiekresort in Polynesische stijl, gelegen aan de noordkust van Savai’i, op een toplocatie aan het strand. Ongelooflijke uitzichten op de lagune en de zonsondergangen. Het beschikt over 10 zeer ruime bungalows welke allemaal uitzicht op zee bieden.

Saletoga Sands Resort | Hotel Samoa

Saletoga Sands Resort

25 villa’s aan de zuidoostkust van Upolu gelegen en langs een strook van witte zandstranden. Populaire onder de gezinnen maar ook voor koppels. Elke vrijdag is er een Samoaanse avond.

Seabreeze Resort

Seabreeze Resort

Geniet in dit romantische resort in de stijl van de Stille Zuidzee. Een resort alleen voor volwassenen gelegen aan de zuidkust van Upolu in Paradise Cove. Het kleinschalige en perfect gerunde resort ligt in een zeer rustige en romantische privébaai met zeer persoonlijke service.

Sinalei Reef Resort And Spa | Hotel Samoa

Sinalei Reef Resort And Spa

Een van onze favorieten is dit intieme boetiek resort met een echte Samoaanse traditionele uitstraling. Het resort is familiebezit en wordt zeer persoonlijk geleid. Rond het mooie rotszwembad vindt u een overwater restaurant en een mooie spa.

Tanoa Tusitala entrance | Hotel Samoa

Tanoa Tusitala

Gunstig gelegen op korte loopafstand van de lokale markt en het centrum van Apia. Traditioneel geïnspireerde accommodatie met comfortabele kamers in hotelstijl. Het is een oase van rust in de drukke stad en beschikt over een prachtige tropische tuin met zwembad.

Taufua Beach Fales | hotels samoa

Taufua Beach Fales

Hier verblijft u in eenvoudige, kleurrijke bungalows die aan de Caraïben doen denken. De bungalows zijn gelegen aan het prachtige witte zandstrand van Lalomanu.

Va I Moana Seaside Lodge | hotels samoa

Va I Moana Seaside Lodge

Gelegen in rustige omgeving aan de baai van Asau. Op vrijdag wordt er een typisch Samoaanse avond georganiseerd en de baai biedt glashelder water. Alle fales en villa's zijn eenvoudig ingericht.