Talanoa wandelreis

4 dagen wandelreis door het hoogland van Fiji(ID: 123768)

Over de reis

Ontdek het groene hart van Fiji! U wandelt van dorp naar dorp en leert veel bij over de cultuur van de Fijiërs. U verkent ook het fascinerende hoogland van Fiji. De overnachtingen en maaltijden zijn basic. De dorpelingen ontvangen u op vriendelijke wijze en zorgen goed voor u. Dit is werkelijk een unieke en onvergetelijke ervaring!

Voor deze reis is een zekere lichamelijke conditie vereist.

In een oogopslag

  • 4 dagen wandelreis van Suva naar Nadi
  • Fijische dorpen en groen hoogland
  • rustieke overnachting in dorpen
  • incl. volpension
  • bagageservice
Vanaf € -1 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Suva - Naga (D), start om 11.00 u.

Transfer van Suva naar Tavua en van daar in de vroege middag per 4x4 naar het binnenland van Fiji. U rijdt langs de Kings Road en op een onverharde weg naar het Fijische hoogland. Aankomst in het dorp Naga, waar u op typisch Fijische wijze wordt begroet. U overnacht samen met andere gasten in een bure op de grond. U krijgt matrassen en dekens. De toiletten zijn eenvoudig en de douches hebben enkel koud water.

Overnachting: Overnachting: community bure.

Dag 2: Naga - Nabutautau (12 km) (O/L/D).

Vandaag begint uw trektocht. Samen met een ervaren, lokale gids begint uw beklimming. U wandelt door grasland, heeft fantastische uitzichten en daalt af in de vallei van de Sigatoka rivier. Uw hoofdbagage wordt voor u getransporteerd. U wandelt langs de rivier, steekt de rivier over en krijgt ook de kans om er een frisse duik in te nemen. Vervolgens bereikt u na een laatste beklimming het dorp Nabutautau.

Overnachting: Overnachting: community bure.

Dag 3: Nabutautau - Navala (21 km) (O/L/D).

Vandaag een vroege start. U wandelt door grasland en geniet van spectaculaire uitzichten. Later daalt u af naar de Ba rivier. Hier kunt u zwemmen en daarna wandelt u verder langs de stroom. Na nog een beklimming bereikt u ’s avonds het dorp Navala. Alternatief: wie 21 km te lang vindt, kan een korte begeleide rondwandeling maken en wordt vervolgens per 4x4 naar Navala gebracht.

Overnachting: Overnachting: Bulou’s Lodge.

Dag 4: Navala - Nadi (O/L), einde om 14.00 u.

U leert het mooie dorp vandaag beter kennen. Daarna 4x4-rit naar Nadi.

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

123768

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • wandelreis met Engelstalige reisbegeleiding, transfers per 4WD, transfer van hotel in Suva of Sunshine Coast, vermelde overnachtingen in eenvoudige accommodaties (community bure, lodges met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen), vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), bagagetransport.

Exclusief

  • persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Voor deze reis is een zekere lichamelijke conditie vereist. Voor wie 21 km te veel is, die kan de dag echter ook wat rustiger aanpakken en wordt dan per 4x4 van het ene naar het andere dorp gebracht.