Captain Cook Cruises noordelijke Yasawas

MV Reef Endeavour (ID: 1539)

Over de reis

Ontdek het ware Fiji tijdens een comfortabele cruise aan boord van de MV Reef Endeavour. Elke dag ontdekt u nieuwe, afgelegen stranden, lagunes en koraalriffen. Snorkelen en zwemmen wisselen zich af met culturele indrukken tijdens bezoeken in traditionele dorpen. Rustig en comfortabel Fiji verkennen. Deze 5-daagse cruise is een deel van een in totaal 8 dagen lange route.

In een oogopslag

  • cruises van/naar Denarau
  • Engelstalige reisleiding, volpension
  • authentieke dorpen, prachtige snorkelplaatsen
  • max. 130 personen
Vanaf € 1.138 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Denarau - Tivua Island (D), start om 13.00 u.

Vanaf 12.00 uur begint de inscheping op de MV Reef Endeavour voor de Yasawa Cruise. Uw reisdoel is Tivua Island. U heeft een eerste mogelijkheid om te snorkelen. Geniet van de zonsondergang en aansluitend welkomstdiner met de kapitein en de crew.

Dag 2: Tivua - Naviti Island (O/L/D).

U start uw dag met een plons in een idyllische baai. Afhankelijk van het seizoen ziet u met wat geluk zelfs manta-roggen. Naviti is een waar paradijs. ’s Avonds is er een traditioneel feest met Meke en Lovo.

Dag 3: Yasawa Island - Sawa-i-lau (O/L/D).

Het schip bereikt de noordelijke eilanden van de Yasawa archipel. Verken de grotten van Sawa-i-lau. Mogelijkheid om te zwemmen. Aansluitend bezoek aan een dorp en school. Vandaag staan u vooral koralen en een prachtige lagune te wachten!

Dag 4: Matacawalevu - Yaqeta - Drawaqa (O/L/D).

Strandverblijf op Yaqeta en snorkelen voor Drawaqa. ’s Avonds proeft u de Kava en kunt u luisteren naar de Fijische legenden.

Dag 5: Denarau (O), einde om 09.00 u.

U sluit uw kennismaking met de eilandenwereld van Fiji vandaag af. Na het ontbijt neemt u afscheid van de crew en uw medereizigers.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

1539

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • cruise met Engelstalige reisleiding, overnachtingen aan boord, volpension, Meke en Lovo-festijn, snorkeluitrusting en excursies aan land, hoteltransfers in Nadi.

Exclusief

  • dranken, optionele activiteiten (bv. duiken), persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Prijzen geldig bij boeking tot 30 dagen voor afreis.