Rondreis in Fiji

Diverse rondreizen in Fiji

Meerdaagse Tours in Fiji

U kunt uw vakantie Fiji uitbreiden met excursies, tours en rondreizen. De excursies vindt bij de bestemmingspagina's over Fiji. Bij de meerdaagse tours en groepsrondreizen vindt u hieronder. Bij deze tours en rondreizen wordt u opgehaald van en teruggebracht naar uw hotel.

Naast de meerdaagse tours en rondreizen bieden we ook individuele rondreizen aan per huurauto of o.b.v. hotels en transfers. U kunt ons uiteraard altijd bellen of mailen om concreet op uw reisplan in te gaan.

 

Talanoa wandelreis

Talanoa Wandelreis

Talanoa Wandelreis

Ontdek het groene hart van Fiji! U wandelt van dorp naar dorp en leert veel bij over de cultuur van de Fijiërs. U verkent ook het fascinerende hoogland van Fiji.

Blue Lagoon Cruise

Blue Lagoon Wanderer Cruise 5 Dagen

Small Ship Cruising - naar de Mamanuca en Yasawa Islands

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands.

Blue Lagoon Cruise | rondreis Fiji

Blue Lagoon Escape to Paradise Cruise 8 Dagen

Escape to Paradise Cruise

Verken de Mamanuca Islands en de meer afgelegen Yasawa Islands. Onderweg kunt u watersporten beoefenen, deelnemen aan culturele activiteiten of eenvoudigweg genieten van het nietsdoen.

MV Reef Endeavour | rondreis Fiji

Northern Yasawa Islands 5 Dagen

5 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Tijdens deze 5 daagse cruise ontdekt u het ware Fiji. Elke dag ontdekt u nieuwe, afgelegen stranden, lagunes en koraalriffen. Wissel snorkelen en zwemmen af met culturele indrukken tijdens bezoeken in traditionele dorpen.

Koralen en Kava © Chris McLennan

Koralen en kava

11 dagen van/naar Nadi

Tijdens deze autorondreis heeft u de gelegenheid om lokale dorpen te bezoeken. Ga naar onze website voor meer informatie over de reis.

Tropica Island Resort Malolo Island ©Three Loose Coconuts

Tropica Island Evasion

6 dagen van/naar Nadi

Het ideale starters-pakket om het vriendelijke land Fiji te ontdekken! Klik hier voor meer informatie over de reis.

Vitu Levu Highlights | rondreis Fiji

Viti Levu Highlights 8 Dagen

8-daagse autorondreis weg van de toeristische paden

Deze autorondreis brengt u langs de kust naar het eiland Viti Levu. Ontdek de eenvoudige en traditionele manier van leven in de dorpen. In Suva en Pacific Harbour wacht u daarentegen een modern Fiji.

Strand Yasawa Islands | rondreis Fiji

Yasawa Active

9 dagen van/naar Viti Levu incl. boot

De afgelegen eilandengroep Yasawa omvat een 20-tal eilanden van vulkanische oorsprong. Witte zandstranden, blauwe zee en indrukwekkende rotsformaties die zich uitstekend lenen voor een actieve vakantie.