Blue Lagoon Wanderer Cruise

Small Ship Cruising (ID: 1573)

Over de reis

In de ontspannen sfeer van de Blue Lagoon Cruises maakt u een droomreis. Als u maar over weinig tijd beschikt, dan is de 5-daagse variant beter geschikt voor u. Dit is een deel van de complete variant, die 8 dagen duurt.

De exclusieve transfer per speedboot brengt u direct naar de afgelegen Yasawa Islands. U spendeert niet zoveel tijd aan boord: de rest van de tijd ligt het schip voor anker in een beschutte lagune. U kunt dan de omgeving verkennen, watersporten beoefenen, deelnemen aan culturele activiteiten of eenvoudigweg genieten van het nietsdoen.

In een oogopslag

  • Small Ship Cruising in Fiji
  • Engelstalige reisleiding
  • incl. volpension
  • kleine schepen & ontspannen sfeer
  • max. 68 personen
Vanaf € 1.119 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: (ma): Denarau - Yalobi Bay/Waya Island (L/D), start om 12.15 u.

Een exclusieve transferboot brengt u van Denarau naar de Fiji Princess, die voor anker ligt in de Yalobi Bay. U checkt in in uw kajuit. Lunch aan boord. Met uizicht op de bizarre vulkanische bergen van Waya Island is dit een vrije namiddag om te genieten van het strand. U ziet hoe het traditioneel Fijisch gerecht ´roti´ wordt klaargemaakt. Captain’s Dinner.

Overnachting: Overnachting: Yalobi Bay.

Dag 2: (di): Waya Island - Blue Lagoon (O/L/D).

De Blue Lagoon wacht op u. Privéstrand, koraalriffen en kristalhelder water. Snorkelexcursie, happy hour en lovo dinner met meke dansvoorstelling in traditionele gewaden onder de sterrenhemel.

Overnachting: Overnachting: Blue Lagoon.

Dag 3: (wo): Blue Lagoon - Sawa-i-Lau (O/L/D).

U neemt deel aan een begeleide eilandtour en bezoekt een bakkerij en mosselmarkt. Alternatief kunt u een begeleide snorkeltour doen. De lunch is aan boord tijdens de vaart naar de Sawa-i-Lau grotten. Hier krijgt u een privérondleiding. In het dorp Tamasua verwelkomen de bezoekers u met een kava ceremonie en een Fijisch diner. De rest van de avond geniet u van het gezelschap van de dorpsbewoners.

Overnachting: Overnachting: Sawa-i-Lau Island.

Dag 4: (do): Sawa-i-Lau - Drawaqa (O/L/D).

Een mariene bioloog vertelt u alles over de onderwaterwereld. Van mei tot oktober is er de gelegenheid om met manta’s te snorkelen. Bezoek aan een plaatselijke school op Naviti en ’s avonds barbecue met muziek op het strand.

Overnachting: Overnachting: Drawaqa Island.

Dag 5: (vr): Drawaqa - Denarau (O), einde om 10.00 u.

Er is nog tijd voor ontbijt aan boord. Daarna aankomst in Denerau. U wordt uitgezwaaid met het Isa Lei afscheidslied.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

1573

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • cruise, Engelstalige reisleiding, overnachtingen aan boord, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), gevulde minibar op dag 1, landexcursies en entreegelden, wifi in de lounge bar en op het dek, transfer vanaf luchthaven of The Palms (uitsluitend voor de cruise).

Exclusief

  • eventuele toeslagen, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven. Vanaf 01 oktober 2022 geldt een paraffinetoeslag van 15 FJD per persoon per dag. De vergoeding moet ter plaatse worden betaald.

Opmerking

Een verplichte donatie voor vrijwilligerswerk in lokale dorpen van FJD 100 per kajuit wordt ter plaatse afgerekend (wijzigingen voorbehouden).