Hoofdeiland Viti Levu

8-daagse autorondreis weg van de toeristische paden(ID: 1518)

Over de reis

Deze individuele autorondreis brengt u langs de kust van het eiland Viti Levu. Ontdek de eenvoudige en traditionele manier van leven in de dorpen. In Suva en Pacific Harbour wacht u daarentegen een modern Fiji.

In een oogopslag

  • 8-daagse individuele autorondreis van/naar Nadi
  • lokale dorpen en groene landschappen
  • incl. ontbijt
  • Sigatoka River Safari
Vanaf € 1.486 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: aankomst in Fiji.

Begroeting en transfer naar uw hotel.

Overnachting: Overnachting: Fiji Gateway Hotel, Deluxe Rooms.

Dag 2: Nadi - Coral Coast (80 km) (O).

Ophalen van de huurauto bij het hotel. Na de formaliteiten begint u te rijden. Bezoek de prachtige en kleurrijke tempel in Nadi. Aansluitend rijdt u via de Queens Road naar de Coral Coast. Stop bij de zandduinen in Sigatoka. Verder naar uw accommodatie aan zee, Crow’s Nest. Dit is een klein boutique resort met 28 villa’s en een adembenemend uitzicht.

Overnachting: 2 overnachtingen: Crow’s Nest, Oceanview Villa.

Dag 3: Coral Coast (O).

Vandaag rijdt u naar het hart van Viti Levu. De Sigatoka River Safari begint vroeg en brengt u per jetboat langs de Sigatoka River naar een paar dorpen. Zo leert u het authentieke leven op Fiji kennen. Een deel van de tourkosten komt ten goede van de lokale bevolking.

Dag 4: Coral Coast - Suva (ca. 110 km) (O).

Rit langs de Pacific Coast naar Suva, de hoofdstad van Fiji. Bezoek aan het Colo-I-Suva Forest Park, met de grandioze bomen buiten de stad. Leer er meer over tijdens een wandeling. In Suva kunt u winkelen of in het lokale nachtleven duiken.

Overnachting: Overnachting: Novotel Suva, Oceanview Room.

Dag 5: Suva - Rakiraki (ca. 150 km) (O/D).

Vandaag rijdt u het binnenland in, noordwaarts en via een bochtige weg naar Rakiraki aan de Sun Coast. Vandaag bent u dus iets langer onderweg. Langs de route ontmoet u kleine Fijiërs met fruitkorven of souvenirs.

Overnachting: 2 overnachtingen: Volivoli Resort, Deluxe Oceanview Room.

Dag 6: Rakiraki (O/D).

Terug aan zee heeft u de gelegenheid om te duiken bij Nananu-I-Ra I en Nananu-I-Cake I (optioneel). Als alternatief kunt u leren hoe een Tapa wordt gemaakt of een excursie maken naar een natuurlijke waterglijbaan (optioneel). Mis ook zeker de spectaculaire zonsondergang aan de kust niet!

Dag 7: Rakiraki - Nadi (ca. 140 km) (O).

Op de weg terug naar Nadi kunt u stoppen in Tavua, de stadsmarkt. Bij Lautoka loont een bezoek aan het Koroyanitu National Heritage Park in de bergen. Later levert u de huurauto in.

Overnachting: Overnachting: Fiji Gateway Hotel, Deluxe Rooms.

Dag 8: Nadi (O).

Einde van de reis met transfer naar de luchthaven.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

1518

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • autorondreis, transfers, begroeting op de luchthaven, vermelde overnachtingen, vermelde maaltijden (O=ontbijt, D=diner), 6 dagen Thrifty huurauto categorie IFAR (Hyundai Tucson o.g.) incl. ongelimiteerd aantal km en standaardverzekering met FJD 3.000 eigen risico (ophalen en inleveren bij hotel).

Exclusief

  • bijkomende vergoedingen, benzine, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

De autorondreis op Viti Levu is geschikt voor mensen die Fiji op eigen houtje willen verkennen.

Combineer een autorondreis in Fiji met een cruise of strandverlenging in de Mamanuca en Yasawa eilanden. Ga duiken in de Zuidzee!