Blue Lagoon Escape to Paradise Cruise

Small Ship Cruising (ID: 1575)

Over de reis

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands. U spendeert niet zoveel tijd aan boord: de rest van de tijd ligt het schip voor anker in een beschutte lagune. U kunt dan de omgeving verkennen, watersporten beoefenen, deelnemen aan culturele activiteiten of eenvoudigweg genieten van het nietsdoen.

In een oogopslag

  • Small Ship Cruising in Fiji
  • Engelstalige reisleiding
  • incl. volpension
  • kleine schepen & ontspannen sfeer
  • max. 68 personen
Vanaf € 2.723 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: (vr): Denarau - Modriki (D), start om 15.00 u.

Bula en welkom aan boord van de MV Fiji Princess! Het cruiseschip zet koers richting de Mamanucas. Modriki is vandaag het reisdoel. Hier werden delen van de film ´Cast Away´ met Tom Hanks opgenomen. Bij zonsondergang worden hapjes en schuimwijn geserveerd. Daarna volgt het Captain’s Dinner in de eetkamer, dat muzikaal wordt opgeluisterd door de getalenteerde crew van de Fiji Princess.

Overnachting: Overnachting: voor Modriki Island.

Dag 2: (za): Modriki - Soso Bay (O/L/D).

Tijd om te zwemmen of een wandeling te maken langs het strand. Verder naar de Yasawas. Indien u het wenst en als het weer het toelaat, kunt u ook met haaien zwemmen. Er is ook een bezoek aan het dorp Soso gepland. Als alternatief kunt u echter gaan kajakken of snorkelen. Fiji toont zijn culturele diversiteit: ’s avonds kunt u genieten van de heerlijke Indiase gerechten van het Thali buffet. De crew kan ook Bollywood-liedjes en -dansen opvoeren, of u kunt een Bollywood-film kijken.

Overnachting: Overnachting: Soso Bay.

Dag 3: (zo): Soso Bay - Naukacuvu (O/L/D).

Vandaag is het zondag, wat in de Zuidzee betekent dat u naar de kerk moet. Daarna traditionele lunch aan boord. Er wordt een kookcursus aangeboden, waar u kokoda leert maken, een typisch gerecht met gemarineerde vis, verse kruiden en chili. Het diner is in buffet-stijl met verschillende gerechten.

Overnachting: Overnachting: Naukacuvu Island.

Dag 4: (ma): Naukacuvu - Waya Island (O/L/D).

Tijd om watersporten te beoefenen en vaart naar Waya Island. Vandaag is een dag om te genieten met uitzicht op de bizarre vulkanische bergen. U ziet hoe het traditioneel Fijische gerecht ´roti´ wordt klaargemaakt. We verwelkomen vandaag ook de deelnemers van de 5-daagse tour aan boord. Captain’s Dinner.

Overnachting: Overnachting: Yalobi Bay.

Dag 5: (di): Waya Island - Blue Lagoon (O/L/D).

De Blue Lagoon wacht op u. Privéstrand, koraalriffen en kristalhelder water. Snorkelexcursie, happy hour en lovo dinner met meke dansvoorstelling in traditionele gewaden onder de sterrenhemel.

Overnachting: Overnachting: Blue Lagoon.

Dag 6: (wo): Blue Lagoon - Sawa-i-Lau (O/L/D).

U neemt deel aan een begeleide eilandtour en bezoekt een bakkerij en mosselmarkt. Alternatief kunt u een begeleide snorkeltour doen. De lunch is aan boord tijdens de vaart naar de Sawa-i-Lau grotten. Hier krijgt u een privérondleiding. In het dorp Tamasua verwelkomen de bezoekers u met een kava cermonie en een Fijisch diner. De rest van de avond geniet u van het gezelschap van de dorpsbewoners.

Overnachting: Overnachting: Sawa-i-Lau Island.

Dag 7: (do): Sawa-i-Lau - Drawaqa (O/L/D).

Een mariene bioloog vertelt u alles over de onderwaterwereld. Van mei tot oktober is er de gelegenheid om met manta’s te snorkelen. Bezoek aan een plaatselijke school op Naviti en ’s avonds barbecue met muziek op het strand.

Overnachting: Overnachting: Drawaqa Island.

Dag 8: (vr): Drawaqa - Denarau (O), einde om 10.00 u.

Er is nog tijd voor ontbijt aan boord. Daarna aankomst in Denerau. U wordt uitgezwaaid met het Isa Lei afscheidslied.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

1575

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

  • cruise, Engelstalige reisleiding, overnachtingen aan boord, vermelde maaltijden (O=ontbijt, L=lunch, D=diner), landexcursies en entreegelden, transfer vanaf luchthaven of The Palms (uitsluitend voor de cruise).

Exclusief

  • eventuele toeslagen, optionele activiteiten en persoonlijke uitgaven.

Opmerking

Een verplichte donatie voor vrijwilligerswerk in lokale dorpen van FJD 100 per kajuit wordt ter plaatse afgerekend (wijzigingen voorbehouden).