Corona en reisadvies Samoa, Koninkrijk Tonga en Vanuatu

Momenteel is het door de COVID-19 maatregelen nog steeds niet mogelijk vanuit Europa naar Samoa, Koninkrijk Tonga en Vanuatu te reizen voor een vakantie. Deze bestemmingen, vaak kleine eilandstaatjes, doen er alles aan om Corona buiten de deur te houden en zo hun inwoners te beschermen. Het is onduidelijk wanneer grenzen met deze bestemmingen weer opengaan voor vakantiegangers, we denken dat de grenzen voor deze bestemmingen in 2022 gesloten blijven. 

Wilt u toch een vakantie naar deze bestemmingen plannen neem dan gerust contact met ons op of oriënteer op onze website. 

Corona en reisadvies Papoea-Nieuw-Guinea

Reizen naar Papoea-Nieuw-Guinea zijn mogelijk! Wilt u een vakantie naar Papoea-Nieuw-Guinea plannen voor 2022 of 2023? Neem dan gerust contact met ons op of oriënteer op onze rondreis pagina.

Kan ik naar Papoea-Nieuw-Guinea reizen met de huidige corona maatregelen?
Ja, u kunt reizen. Momenteel zijn de grenzen met Papoea-Nieuw-Guinea geopend voor internationale gevaccineerde reiziger met een negatief PCR-testbewijs niet ouder dan 72 uur voor vertrek. Er is geen quarantaine plicht bij aankomst. Er geldt voor Papoea-Nieuw-Guinea op dit moment een geel reisadvies. 

Check altijd de meest actuele informatie omtrent reizen naar Papoea-Nieuw-Guinea. Wij verwijzen u hiervoor door naar de website van Air Niugini, klik hier.

Pacific Island Travel is niet verantwoordelijk voor veranderingen in de inreisvoorwaarden van de lokale overheid.