Reisadvies Verenigde Staten - Hawaii

Reizen naar de Verenigde Staten zijn mogelijk! Wilt u een vakantie naar Hawaii plannen voor 2022 of 2023? Neem dan gerust contact met ons op of oriënteer alvast op onze rondreis pagina, klik hier

Is het mogelijk om zonder vaccinatie naar Amerika en Hawaii te reizen?

Ja, zonder vaccinatie naar Amerika reizen is vanaf donderdag 11 mei mogelijk. Op deze datum vervalt de vaccinatieplicht naar Amerika. Het is dus mogelijk om uw camperreis in Amerika te doen zonder vaccinatieplicht. U kunt dus zorgeloos zonder vaccinatie naar Amerika. 

Kan ik naar de Verenigde Staten en/of Hawaii reizen met de huidige corona maatregelen?

Momenteel zijn de grenzen van de Verenigde Staten en Hawaii geopend voor internationale gevaccineerde reizigers met een negatief PCR-testbewijs* niet ouder dan een dag voor vertrek. Er is geen quarantaine plicht bij aankomst. 

Check altijd de meest actuele informatie omtrent reizen naar de Verenigde Staten. Wij verwijzen u hiervoor door naar de website van de Amerikaanse overheid, klik hier. Pacific Island Travel is niet verantwoordelijk voor veranderingen in de inreisvoorwaarden van de Amerikaanse overheid. Dit geldt natuurlijk ook voor al onze andere bestemmingen.