Rondreis in Fiji

Diverse rondreizen in Fiji

Meerdaagse Tours in Fiji

U kunt uw vakantie Fiji uitbreiden met excursies, tours en rondreizen. De excursies vindt bij de bestemmingspagina's over Fiji. Bij de meerdaagse tours en groepsrondreizen vindt u hieronder. Bij deze tours en rondreizen wordt u opgehaald van en teruggebracht naar uw hotel.

Naast de meerdaagse tours en rondreizen bieden we ook individuele rondreizen aan per huurauto of o.b.v. hotels en transfers. U kunt ons uiteraard altijd bellen of mailen om concreet op uw reisplan in te gaan.

 

Talanoa wandelreis

Talanoa Wandelreis

Talanoa Wandelreis

Ontdek het groene hart van Fiji! U wandelt van dorp naar dorp en leert veel bij over de cultuur van de Fijiërs. U verkent ook het fascinerende hoogland van Fiji.

Blue Lagoon Cruise

Blue Lagoon Wanderer Cruise 5 Dagen

Small Ship Cruising - naar de Mamanuca en Yasawa Islands

Een cruise met Blue Lagoon Cruises is de ultieme Fiji-ontdekking! Ver weg van het massatoerisme vaart u langs de Mamanuca Islands en naar de prachtige en meer afgelegen Yasawa Islands.

Blue Lagoon Cruise | rondreis Fiji

Blue Lagoon Escape to Paradise Cruise 8 Dagen

Escape to Paradise Cruise

Verken de Mamanuca Islands en de meer afgelegen Yasawa Islands. Onderweg kunt u watersporten beoefenen, deelnemen aan culturele activiteiten of eenvoudigweg genieten van het nietsdoen.

Kinderen in Fiji | rondreis Fiji

Colonial Fiji Discovery Cruise 8 Dagen

8 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Herbeleef de 19de eeuw op Levuka, ga zwemmen bij de Bouma watervallen, kruis de datumgrens, beklim de vulkaan bij Savusavu of bewonder de kleurrijke koralen in het heldere water van de Yasawas.

MV Reef Endeavour | rondreis Fiji

Northern Yasawa Islands 5 Dagen

5 dagen van/naar Denarau met de MV Reef Endeavour

Tijdens deze 5 daagse cruise ontdekt u het ware Fiji. Elke dag ontdekt u nieuwe, afgelegen stranden, lagunes en koraalriffen. Wissel snorkelen en zwemmen af met culturele indrukken tijdens bezoeken in traditionele dorpen.

Koralen en Kava © Chris McLennan

Koralen en kava

11 dagen van/naar Nadi

Tijdens deze autorondreis heeft u de gelegenheid om lokale dorpen te bezoeken. Ga naar onze website voor meer informatie over de reis.

Tropica Island Resort Malolo Island ©Three Loose Coconuts

Tropica Island Evasion

6 dagen van/naar Nadi

Het ideale starters-pakket om het vriendelijke land Fiji te ontdekken! Klik hier voor meer informatie over de reis.

Vitu Levu Highlights | rondreis Fiji

Viti Levu Highlights 8 Dagen

8-daagse autorondreis weg van de toeristische paden

Deze autorondreis brengt u langs de kust naar het eiland Viti Levu. Ontdek de eenvoudige en traditionele manier van leven in de dorpen. In Suva en Pacific Harbour wacht u daarentegen een modern Fiji.

Strand Yasawa Islands | rondreis Fiji

Yasawa Active

9 dagen van/naar Viti Levu incl. boot

De afgelegen eilandengroep Yasawa omvat een 20-tal eilanden van vulkanische oorsprong. Witte zandstranden, blauwe zee en indrukwekkende rotsformaties die zich uitstekend lenen voor een actieve vakantie.