Vraag hier uw verzekering van Allianz aan

Doorlopende Reisverzekering- en Annuleringsverzekering


Met de Allianz Global Assistance Doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd als u op vakantie gaat. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van bijvoorbeeld vermiste bagage of een ongeval tijdens een zonvakantie, korte stedentrip of weekendje in een bungalow. Bovendien kunt u ook kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering.

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. De verzekeringskaart helpt u de Doorlopende reisverzekering van Allianz te vergelijken met andere aanbieders. In de folder van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering kunt u de verschillende opties en premies bekijken en hier de bijbehorende voorwaarden. 

Kortlopende Annuleringsverzekering


Uw reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kunt u geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering bent u uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen! 

Meer informatie wat wel en niet verzekerd is, kunt u terugvinden op de verzekeringskaart. De folder met een premieoverzicht van de Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering kunt u hier downloaden en de bijbehorende voorwaarden

Kortlopende Reisverzekering


Gaat u af en toe op vakantie? Dan is de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance ideaal. Of u nu gaat skiën of eilandhoppen: met deze tijdelijke reisverzekering bent u altijd verzekerd op de beste manier. Het is mogelijk om de Kortlopende Reisverzekering aan te vullen met een annuleringsdekking. Al vanaf € 0,91 per dag! 

De folder met een premieoverzicht van de Kortlopende Reis- en annuleringsverzekering kunt u hier downloaden en de bijbehorende voorwaarden. Meer informatie wat wel en niet verzekerd is, kunt u terugvinden op de verzekeringskaart.

Eigen Risico verzekering autohuur


De Eigen Risico Verzekering Autohuur is de ideale verzekering als u een auto of camper huurt. Als u onderweg schade aan het voertuig hebt of het wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd. Zo voorkomt u dat u voor vervelende verrassingen komt te staan en geniet u dus altijd van een onbezorgde (auto)reis. In binnen- en buitenland.
 
In de folder van Allianz Global Assistance over Eigen Risico Verzekering Autohuur vindt u meer informatie en wat de kosten hiervoor zijn. Wat wel en niet verzekerd is, kunt u terugvinden op de verzekeringskaart

Wat is de Covid-19 dekking op onze reis- en annuleringsverzekering?


Met onze Covid-19 dekking gaat u met extra bescherming op reis en weet u van tevoren waar u aan toe bent. Hieronder in het kort de extra dekking die wij gratis op onze reis- en annuleringsverzekering bieden:

Voor de reisverzekering geldt dat u:

  • Medische kosten vergoed krijgt wanneer u corona oploopt op uw reisbestemming. Zelfs als, op de dag van vertrek, het reisadvies oranje is. En uiteraard alleen als medische kosten zijn meeverzekerd.
  • Extra reis- en verblijfskosten vergoed krijgt wanneer u in quarantaine moet, omdat u of iemand uit uw omgeving Covid-19 heeft opgelopen. Op het clausuleblad 'Extra reis- en verblijfskosten' staat omschreven waarvoor u verzekerd bent en wanneer u recht heeft op een vergoeding.*
  • Geen extra premie betaalt voor de Covid-19 dekking.

Als u ook een annuleringsverzekering afsluit, krijgt u:

  • Annuleringskosten vergoed als u corona oploopt vlak voor vertrek.
  • Annuleringskosten vergoed als u in een verplichte individuele quarantaine moet, omdat u in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
  • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als u door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen.

* Deze vergoeding ontvangt u alleen als u afreist naar een land dat op de dag van vertrek een groen of geel reisadvies heeft gekregen van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken.