Doorlopende Annuleringsverzekering

Verzekerd op reis!

Doorlopende Annuleringsverzekering Allianz Global Assistance

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. 

U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een Annulering Basis of Annulering Dubbel Zeker. 

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?
Met onze Annulering Basis bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten.

Annulering Dubbel Zeker
Met de dekking Annulering Dubbel Zeker van de Annuleringsverzekering speel je helemaal op safe. Moet je eerder huiswaarts, dan krijg je de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie. Met de dekking Annulering Basis krijg je een vergoeding voor de niet-genoten vakantiedagen.

Met de verzekeringskaart kunt u in een oogopslag de meest relevante productinformatie zien. In de folder van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering kunt u de verschillende opties en premies bekijken en hier de bijbehorende voorwaarden. 

Hier kunt u de folder van de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering downloaden en de bijbehorende voorwaarden 

Schademelding

U dient na thuiskomst de schade direct te melden door middel van de online schadeformulier 

Nuttige adressen

  • Allianz Global Assistance Postbus 9444, 1006 AK AMSTERDAM
  • Raad van Toezicht op het Schadeverzekeringsbedrijf, Postbus 93560, 2509 AN Den Haag
  • Ombudsman Schadeverzekering, Postbus 93560, 2509 AN Den Haag