Jessica reisde met de camper langs de Australische Oostkust

G’day lieve lezers.

Voor mijn eerste studiereis mocht ik dit jaar naar de Oostkust van Australië om de campers van Apollo testen. Wat was dit een leuke reis! Tijdens deze studiereis heb ik vijf verschillende campers mogen testen. De Apollo Hitop, Apollo Euro Tourer, Apollo Euro Slider, Apollo Euro Camper en de Apollo Euro Deluxe.

We zijn onze reis gestart in Brisbane waar we de campers hebben opgehaald. Vervolgens zijn we via de Oostkust naar beneden gereden met Sydney als eindbestemming. Gedurende de rondreis heb ik in alle campers mogen rijden en heb ik ze stuk voor stuk kunnen testen. Tijdens een eerdere reis in Australië had ik al in een Apollo Hitop gereden, dus dit voelde direct vertrouwd. Het zijn kleine compacte campers. Ideaal voor stelletjes, goede vrienden of voor mensen die alleen willen rondreizen door Australië. Wat overigens echt prima kan in dit veilige land.

De Apollo Slider, Euro Camper en de Euro Deluxe zijn een stuk groter, maar ook deze campers voelden al snel vertrouwd. Ik vond het ontzettend fijne campers om in te rijden en we hebben er een hoop lol mee gehad tijdens onze prachtige rondreis door Australië. De landschappen waar we doorheen zijn gereden van de oostkust van Byron Bay tot aan het binnenland van Hunter Valley waren echt prachtig. Voor wie van wijn houdt, is Hunter Valley echt een aanrader!

De campers van Apollo zijn allemaal automaten dit maakt het rijden in de campers erg gemakkelijk. Daarnaast kun je een GPS in de camper krijgen waardoor je je bestemming in kan voeren en op die manier overal eenvoudig naartoe rijdt. Alhoewel ik het zelf een stuk avontuurlijker vind wanneer je per landkaart op je bestemming aankomt.

Naar mijn idee is er geen betere manier om Australië te verkennen dan met een camper. Vrijheid blijheid en dat maakt het reizen erg flexibel. Je bepaalt zelf per dag waar je wilt gaan staan met je camper of dat je een aantal nachten op één plek verblijft. Dit maakt het reizen met een camper erg avontuurlijk en het mooie is dat iedereen het kan. Vrienden, koppels, families en singles. Het is leuk voor iedereen!

Mijn studiereis was zeer geslaagd en ik kan het absoluut iedereen aanraden om een bezoek te brengen aan dit prachtige land wat nog zoveel meer te bieden heeft!