Matava Resort

Kleine oase in ongerepte natuur, prachtig om te duiken. (ID: 116143)

Ligging

het onbekende en ongerepte eiland Kadavu ligt in het zuiden van Fiji. U treft hier kleurrijke vogels, groen regenwoud en een adembenemende waterfauna aan. Het Matava Resort ligt verstopt in een altijd groen regenwoud, aan het strand. Als kleine oase van rust biedt het zijn avontuurlijke reizigers een veelvoud aan activiteiten in een fascinerende natuur. Kajaktours zijn een aanrader. Op het eiland zijn namelijk weinig straten en traditionele dorpen. Het Great Astrolabe Reef behoort tot de beste duikplekken ter wereld. Het rif ligt vlakbij en nodigt duikers en snorkelaars uit om de onderwaterwereld te ontdekken.

Accommodatie

Matava is één met de natuur. Het milieuvriendelijke resort herbergt 9 traditioneel Fijische bungalows, ook wel ´bures´ genoemd. Zonne-energie wordt gebruikt voor verlichting en voor warm water. In het restaurant worden lekkere maaltijden klaargemaakt met bio-ingrediënten. U kunt vissen, kajakken en surfen, en aan land talrijke soorten vlinders en vogels bewonderen. Ook culturele ervaringen zijn mogelijk, zoals een bezoek aan een dorp. U kunt deelnemen aan een duikcursus van PADI of de Bamboo Spa gebruiken.

Kamers

door grote ramen en vanaf uw ruime terras heeft u weergaloze gezichten op het regenwoud en het rif. Van juni tot oktober kunt u met een beetje geluk bultruggen spotten. De bures liggen

langs een helling en hebben een ventilator. De natuurlijke luchtcirculatie zorgt overdag en ’s nachts eveneens voor een aangenaam briesje. De tropische vegetatie ertussen zorgt voor privacy. Vooral de 4 Honeymoon Bures beschikken over nog meer privacy.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies, volpension, luchthavenshuttle.