Combinatiereizen in de Pacific

Australië | combinatiereizen

Australië

Nieuw-Zeeland | combinatiereizen

Nieuw-Zeeland

Hawaii | combinatiereizen

Hawaii

Fiji | combinatiereizen

Fiji

 

Stille Zuidzee

Met een omvang van zo'n 32% (!) van het totale aardoppervlak biedt de Stille Zuidzee (Grote Oceaan) ontelbare prachtige reisbestemmingen. Van het grote Australië tot het kleine Paaseiland, hier kunt u onvergetelijke reisavonturen beleven én heerlijk ontspannen. 

Overweldigende cultuur vindt u in Polynesië, Melanesië en Micronesië. Denk bijvoorbeeld aan Hawaii en Tahiti, Fiji, Samoa, Tonga en de Cookeilanden, maar ook Papoea-Nieuw-Guinea en Vanuatu. Deze bestemmingen nodigen stuk voor stuk uit tot het maken van een reis vol avontuur. 

Passend bij uw wens naar authentieke reizen, kunt u zelfs nog een stap verder gaan en verschillende bestemmingen met elkaar combineren. Ideaal ook, want de Stille Zuidzee ligt voor ons precies aan de andere kant van de wereldbol. Dat levert niet alleen een enorme aantrekkingskracht, maar ook een lange vliegreis op.

Stille Zuidzee specialist

Pacific Island Travel is een echte Pacific specialist. De Pacific zit in ons hart en onze volledige focus ligt op het samenstellen van individuele, unieke reizen naar deze gastvrije bestemming. Hoe mooi is het om onze passie te kunnen delen en laten ervaren? Wij zijn iedere dag met onze gedachten daar en weten alle ins en outs en belangrijker nog; de mooiste routes en combinaties van bestemmingen. Fiji en Samoa bijvoorbeeld, of Nieuw-Zeeland gecombineerd met de Cookeilanden of Frans-Polynesië of een combinatie van Australië en Vanuatu (maar 2,5 u vliegen vanaf Brisbane!) of Papoea-Nieuw-Guinea met Australië. 

De mogelijkheden zijn ontelbaar en wij zorgen ervoor dat de vluchten op elkaar aansluiten én u zich gedurende de beste reistijd op de bestemming bevindt. 

Laat u verrassen en reis verder!