Reizen naar Fiji: onze aanbiedingen voor uw droomreis

Divers reisaanbod voor (combinatie)reizen naar Fiji!

Fiji is een heerlijke reisbestemming in de Pacific, als individuele bestemming maar zeker ook in combinatie met andere bestemmingen. Een rondreis Australië, Nieuw-Zeeland én Fiji bijvoorbeeld of een rondreis Australie en Fiji, een rondreis Nieuw-Zeeland en Fiji of een combinatiereis met Tonga. Twee van de meest bijzondere reizen die wij aanbieden zijn de ultieme 'Stille Zuidzee Symfonie', een 29-daagse reis waarin u Hawaii, Samoa, Tonga én Fiji bezoekt en de 29-daagse 'Bounty Reis' die u naar Fiji, de Cook Eilanden en Frans-Polynesië voert. 

Na enkele weken intensief rondtrekken en veel ervaringen opdoen is Fiji de ideale bestemming om even bij te komen. Niet alleen is dit een buitengewoon mooie bestemming, met alle 333 paradijselijke eilanden waaruit het bestaat, maar ook is dit de bestemming 'Where Hapiness Finds You'. Ultiem (na)genieten verzekerd!  

Puur Fiji

Fiji duiken | vakantie Fiji

19-daagse Fiji Discovery & Hong Kong

Ontdek het bijzondere Fiji en bezoek de metropool Hong Kong

Uw reis start met een bezoek aan Hong Kong; de bruisende metropool! Vervolgens vliegt u door naar Fiji waar u al islandhoppend van het ene naar het andere paradijselijke eiland gaat.

Qamea Resort

Fiji - Escape to Paradise reis

23-daagse reis

Ontdek Fiji mét een 8-daagse Blue Lagoon Cruise, een bezoek aan het privé-eiland Qamea en met het verblijf op het hoofdeiland - Viti Levu! Op de heenreis heeft u een stopover in Singapore. Een echte ontdekkingsreis!

Fiji ontvangst

Fiji - Off the beaten track

24-daagse reis

Wilt u het echte Fiji leren kennen en vind u het niet erg om daarvoor 3 nachten basic te slapen? Dan is deze reis iets voor u! Deze unieke en onvergetelijke reis combineert kleine dorpjes in het groene hart van Fiji, de prachtige onderwaterwereld en afgelegen buiteneilanden.

Fiji combinatiereizen

Fiji strand | Combinatiereis Australië Fiji

Australie - Fiji combinatiereis

29-daagse combinatiereis Australië en Fiji

Tropisch Cairns en het Great Barrier Reef, de Outback van Australië, kosmopolitisch Sydney en één van de 333 eilanden van Fiji.

Cathedral Cove | Rondreis Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland flycamper en Fiji

35-daagse rondreis met camper incl. verlenging op Fiji

Verken per camper Nieuw-Zeeland. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de nationale parken. U sluit de reis af met 6 dagen strandverlenging op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

Moorea overwater bungalows | vakantie frans polynesie

Bounty reis - Fiji, Cook en Frans Polynesië

29-daagse reis

Tijdens deze 29-daagse rondreis ontdekt u de parels van de Stille Zuidzee. Deze reis combineert Fiji, Cook Islands en Frans Polynesië!

Yasawa Islands | Aanbiedingen Fiji

Stille Zuidzee Symfonie – Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji

29 dagen authentiek eilandhoppen

Tijdens deze rondreis bezoekt u Hawaii, Fiji, Tonga en Samoa. Geniet van de parels van de Pacific! Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Symfonie! U combineert in 29 dagen een bonte mix van eilanden.

Fiji Tonga Reis Paradise Lost | Aanbiedingen Fiji
Op dit moment niet uitvoerbaar

Fiji Tonga Reis Paradise Lost

24 dagen in paradijs, prijs op aanvraag.

Een mix tussen Polynesië en Melanesië is mogelijk wanneer u Tonga - het enige Koninkrijk in de Stille Zuidzee - combineert met Fiji.

Uw droomreis! Nieuw-Zeeland in combinatie met een eiland in de Stille Zuidzee!

Nieuw-Zeeland én Stille Zuidzee Droomreis

32-daagse Droomreis

De Droomreis combineert een reis door Nieuw-Zeeland met een stopover op één van de eilanden in de Stille Zuidzee. U kunt een keuze maken uit Fiji, Cookeilanden, Samoa of Frans Polynesië. Een échte droomreis!

Mensen in Fiji | Aanbiedingen Fiji

Melanesian Explorer - Sydney, Vanuatu en Fiji

23-daagse droom combinatie

Start je reis in de wereldstad Sydney. Ontdek de onbekende cultuur, rituelen en gebruiken van Vanuatu en maak kennis met de eilanden Efate, Tanna en Santo. Reis door naar Fiji en verken het hoofdeiland in eigen tempo. Laat u betoveren!

Samoa vuurdans

Authentiek Melanesië en Polynesië

23 dagen Fiji & Samoa – Authentiek Melanesië en Polynesië verkennen

Ontdek Fiji mét een 5-daagse Yasawa Cruise en bezoek zowel Upolu als Savai'i op Samoa. Enkele ingrediënten van deze prachtige reis: Blue Lagoon, de prachtige natuur en cultuur op Samoa en een stopover in zowel Tokyo (heenweg) als Hong Kong (terugweg). Een echte ontdekkingsreis!

Vakantie Fiji boeken

Wilt u een vakantie naar Fiji boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.