Combinatiereizen USA en Hawaii

De voorbeeldreizen beperken zich niet tot Hawaii, maar vormen ook combinaties met het vasteland van de Verenigde Staten. Denk bijvoorbeeld aan een camperreis in Amerika in combinatie met Hawaii.

Wij hebben de voorbeeldreizen voor de combinatiereizen met de Verenigde Staten hieronder voor u op een rijtje gezet. Deze reizen zijn allemaal naar wens aan te passen en worden helemaal op maat voor u samengesteld. 

Supersaver Hawaii en Amerika

Supersaver West-Amerika en Hawaii (keuze uit één van de vier hoofdeilanden)

25 dagen West-Amerika en Hawaii, met keuze uit Oahu, Maui, Kauai of Big Island

Op vakantie naar Hawaii én West-Amerika? Maak een prachtige rondreis door de westkust van de Verenigde Staten en geniet ontspannen na op het subtropische Hawaii!

Combinatie USA en Hawaii | combinatiereizen Hawaii
Prijs op aanvraag

Camperreis West-Amerika en Hawaii

Een combinatiereis van West-Amerika en Hawaii. Start uw avontuur met de camper en sluit af op Hawaii.

Een ideale combinatie van West Amerika en Hawaii! Maak een prachtige camperreis door Californië en sluit af met een paar dagen op Hawaii!

Recensies vakantie Hawaii

Recensie van Anton

"Zeer goede ervaring met Pacific Island Travel. Alles tot in de puntjes geregeld. Aan alle wensen voldaan. Super vakantie in Hawaii gehad. Duidelijke communicatie met betrekking tot de vrij uitgebreide reis over 4 eilanden. Bedankt Jurgen!"

Recensie van Johanna

"Wij boeken meestal zelf onze reizen, maar omdat we erg weinig van Hawaii wisten hebben we dit keer een reis bij Pacific Island Travel geboekt. Jurgen heeft ons goed geholpen; de vluchten waren uitstekend en de meeste accommodaties ook; er was er een bij die wat tegenviel maar ze waren toen meteen bereid om ons ter wille te zijn voor een oplossing.Al met al waren we erg tevreden."

Recensie van Roos

"Een hele fijne start van onze reis naar Hawaii dankzij pacific island travel! Iedere vraag en verzoek wordt binnen een paar dagen afgehandeld en je krijgt echt het gevoel dat ze met je meedenken ook als jij er niet aan denkt. Dankjewel Jurgen Pol voor je service! Een dikke 10!"