Combinatiereizen USA en Hawaii

De voorbeeldreizen beperken zich niet tot Hawaii, maar vormen ook combinaties met het vasteland van de Verenigde Staten. Denk bijvoorbeeld aan een camperreis in Amerika in combinatie met Hawaii.

Wij hebben de voorbeeldreizen voor de combinatiereizen met de Verenigde Staten hieronder voor u op een rijtje gezet. Deze reizen zijn allemaal naar wens aan te passen en worden helemaal op maat voor u samengesteld. 

Makena Beach | vakantie Hawaii

Las Vegas en Hawaii

12-daagse combinatiereis bruisend Las Vegas en ontspannen, uniek Hawaii

Op vakantie naar Las Vegas én Hawaii? Combineer dé gokstad bij uitstek met de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. Een prachtige reis met unieke afwisseling!

San Francisco en Hawaii

San Francisco en Hawaii

12 dagen - San Francisco en Oahu!

Combinatiereis San Francisco én Hawaii. 12 dagen volop afwisseling en genieten, een ultieme vakantie! ✔ Combineer stad en strand ✔ Bezoek de metropool San Francisco ✔ Strandverlenging op Waikiki Beach op Oahu

New York en Hawaii

New York en Hawaii

12 dagen - New York en bruisend Waikiki!

Combinatiereis New York én Hawaii. 12 dagen volop afwisseling en genieten, een ultieme vakantie!

Recensies vakantie Hawaii

Recensie van Roos

"Een hele fijne start van onze reis naar Hawaii dankzij pacific island travel! Iedere vraag en verzoek wordt binnen een paar dagen afgehandeld en je krijgt echt het gevoel dat ze met je meedenken ook als jij er niet aan denkt. Dankjewel Jurgen Pol voor je service! Een dikke 10!"