Nieuw-Zeeland Flycamper – Vrijheid ten top!

(ID: 29382)

Over de reis

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze fly-camper kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.

In een oogopslag

 • 27 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam met Cathay Pacific
 • Hotelovernachting bij aankomst- en vertrek
 • 22 dagen camperhuur naar keuze
Vanaf € 2.035 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam – Hong Kong.

In de loop van de middag vliegt u met Cathay Pacific van Amsterdam naar Hong Kong (aankomst volgende ochtend).

Dag 2: Hong Kong - Auckland.

Transit van 12 uur overdag in Hong Kong. Uw bagage wordt doorgelabeld naar Auckland, u kunt de stad in gaan of gebruik maken van de Travellers Lounge op de luchthaven (niet inbegrepen). 's Avonds vliegt u verder naar Auckland.

Dag 3: Aankomst in Auckland.

Bij aankomst neemt u een taxi naar uw hotel in het centrum van Auckland (niet inbegrepen) 1 overnachting in Auckland.

Overnachting: Copthorne Auckland City (Superior Room o.b.v. logies).

Dag 4 - 24: Onderweg in Nieuw-Zeeland.

In de ochtend gaat u naar het Apollo camper depot (op eigen gelegenheid). U neemt de camper in ontvangst en heeft 22 dagen de tijd om alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland te ontdekken. Op pag. 20-21 treft u een interessante routesuggestie. Ferry-overtocht: Bij de overtocht van het Zuidereiland naar het Noordereiland v.v. neemt u de camper mee op de Interislander Ferry. Wij reserveren bij boeking de datum van overtocht voor u, en houden hiervoor de 8e huurdag aan. Het is mogelijk ter plaatse de datum van overtocht kosteloos te wijzigen (afhankelijk van beschikbaarheid). Voor overnachtingen tijdens uw camperreis door Nieuw-Zeeland zijn er vele mogelijkheden. Wij adviseren, in het belang van uw comfort en veiligheid, gebruik te maken van de veelvuldig aanwezige campings. U kunt kiezen voor particuliere-campings (zoals de Top 10 Holiday Parks) en DOC (Department of Conservation) campings die veelal midden in de natuur gelegen zijn. De campings hebben vaak uitstekende faciliteiten en bevinden zich op de mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland. In het hoogseizoen van november t/m maart kan het druk zijn op campings aan de kust en in plaatsen als Queenstown en Wanaka, deze zijn populair bij de Kiwi's, inwoners van Nieuw-Zeeland. Reserveren is niet essentieel maar wordt aanbevolen.

Dag 25: Aankomst in Christchurch.

U levert de camper in bij het depot van Apollo in de omgeving van de luchthaven. Vervolgens neemt u een taxi (niet inbegrepen) naar uw hotel in het centrum van de stad voor uw laatste overnachting in Nieuw-Zeeland.

Overnachting: Rendezvous Hotel (Guest Room o.b.v. logies).

Dag 26: Christchurch – Amsterdam.

In de loop van de ochtend neemt u een taxi (niet inbegrepen) naar de luchthaven van Christchurch. U vliegt met Air New Zealand naar Auckland, waar u overstapt op de internationale vlucht met Cathay Pacific via Hong Kong naar Amsterdam.

Dag 27: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam, vroeg in de ochtend vanwege tijdsverschil. Optioneel bij te boeken: Apollo Value Pack t.w.v. € 363 per persoon waarbij de uitgebreide THE HIGH ROAD verzekering voor het voertuig inclusief is en ook de onderkant, banden en de voorruit verzekerd zijn. Zie huurvoorwaarden pag. 42-43 of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij het samenstellen van de offerte kijken wij het voordeligste Flex camper tarief voor u na en baseren onze offerte hierop.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

29382

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

 • Lijnvlucht in Economy Class met Cathay Pacific vanaf Amsterdam, taksen en toeslagen t.w.v. € 360 per persoon (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • 1 hotelovernachting in Auckland en 1 hotelovernachting in Christchurch
 • 22 dagen een Hitop Campervan of Tourer met douche/toilet van Apollo op basis van ongelimiteerde kilometers, volledige uitrusting, extra bestuurders, picknick tafel en 2 stoeltjes en een standaard verzekering met eigen risico van resp. NZD 5000/7500 (huurvoorwaarden zie pag. 42-43).
 • Ferry-overtocht voor de camper en 2 voetpassagiers
 • Reserveringskosten

Exclusief

 • Optionele verzekeringen, wegenbelasting (diesel) alleen voor de Tourer camper, LPG Gas (koken) en brandstof voor de camper
 • One Way fee NZD 150
 • Persoonlijke uitgaven, maaltijden, excursies

Mogelijke accommodaties en campers voor uw rondreis door Nieuw-Zeeland

Rendezvous Hotel Christchurch | hotels Nieuw Zeeland

Rendezvous Hotel Christchurch

Het Rendezvous Hotel ligt in het hart van de stad en biedt een stijlvol verblijf voor de verwende reiziger.

Apollo Hitop camper | camper huren Nieuw-Zeeland

Apollo Hitop Camper

Praktische en populaire camper voor 2 personen

Zoekt u geen extra luxe in de vorm van een wc of douche, dan is dit de ideale camper om door het prachtige Nieuw-Zeeland te reizen.

Apollo Euro Tourer | camper huren Nieuw-Zeeland

Apollo Euro Tourer

De luxe 2-persoons camper

Deze camper is ideaal voor 2 personen die een camper met wc/douche wensen. Ontdek de mooiste plekken van dit geweldige continent met je eigen huis!