Nieuw-Zeeland Flycamper + Strandverlenging in Fiji

Nieuw-Zeeland Flycamper + Strandverlenging in Fiji(ID: 91324)

Over de reis

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze fly-camper kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst- en vertrek is voor u gereserveerd. De reis sluit u af met 5 dagen strandverlenging aan het prachtige strand van Natadola Beach op het hoofdeiland van paradijselijk Fiji.

In een oogopslag

 • 34 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam met Singapore Airlines en Fiji Airways
 • 2 hotelovernachtingen bij aankomst-in Auckland
 • 25 dagen camperhuur naar keuze
 • 5 dagen strandverlenging in Fiji
 • stopover mogelijk in Singapore
Vanaf € 3.180 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam – Singapore - Auckland.

Om ca. 11.15 uur vliegt u met Singapore Airlines van Amsterdam naar Singapore waar u overstapt op de aansluitende vlucht naar Auckland. Wenst u meer beenruimte dan heeft Singapore Airlines tegen een toeslag ook een aantrekkelijke premium economy class. Een stopover in Singapore is mogelijk, neem contact op met onze reisspecialisten voor een stopover in Singapore.

Dag 2: Aankomst in Auckland.

U arriveert laat in de avond in Auckland en neemt een taxi of de Airport Express naar uw hotel (op eigen gelegenheid). U verblijft 2 nachten in Auckland: Copthorne Auckland City – Superior Room o.b.v. logies.

Dag 3: Auckland.

Een volle dag in de 'City of Sails' om even bij te komen van uw vlucht en om aan het tijdsverschil te wennen. In de middag raden wij u de Urban Maori Experience aan (pag. 80). Een begeleide wandeling met een Maori gids. U leert tijdens de wandeling meer over de geschiedenis van Nieuw-Zeeland en de Maori. Voor u een interessante kennismaking met het land dat u gaat ontdekken.

Dag 4 - 27: Auckland en onderweg in Nieuw-Zeeland.

In de ochtend gaat u naar het Apollo camper depot (op eigen gelegenheid). U neemt de camper in ontvangst en heeft 25 dagen de tijd om alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland te ontdekken. Op pag. 20-21 treft u een interessante route suggestie. Ferry-overtocht: Bij de overtocht van het Zuidereiland naar het Noordereiland v.v. neemt u de camper mee op de Interislander Ferry. Wij reserveren bij boeking de datum van overtocht voor u, en houden hiervoor de 9e huurdag aan. Het is mogelijk ter plaatse de datum van overtocht kosteloos te wijzigen (afhankelijk van beschikbaarheid).

Dag 29: Christchurch – Fiji.

U levert in de ochtend de camper in bij het depot van Apollo en neemt u de gratis shuttlebus service van Apollo naar de luchthaven. Om ca. 13.05 uur vliegt u met Fiji Airways vanuit Christchurch direct naar Fiji (mogelijk op di/do/za), waar u in de loop van de avond arriveert. Bij aankomst transfer naar uw hotel (ca. 1 uur rijden) aan het prachtige strand van Natadola Beach, op het hoofdeiland Viti Levu.

Overnachting: 4 hotelovernachtingen in Fiji in Yatule Resort and Spa (Deluxe Beachfront Bure + ontbijt en retour luchthaventransfers)

Dag 30 - 32: Fiji.

Bula – Welkom op Fiji in een wereld van meer dan 333 eilanden en talloze mogelijke activiteiten, heeft u de zekerheid uw droom waar te maken. Of u nu van duiken, wandelen, zwemmen, zonnebaden of eenvoudigweg van de legendarische Fijiaanse gastvrijheid wilt genieten.

Dag 33: Dag 34: Fiji - Amsterdam.

Vandaag een laatste ontbijt aan het strand, vervolgens transfer naar de luchthaven voor uw vlucht met Fiji Airways van Fiji naar Singapore. In Singapore stapt u over op de aansluitende vlucht van Singapore Airlines Amsterdam (mogelijk op za/ma).

Dag 34: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam, vroeg in de ochtend vanwege het tijdsverschil.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

91324

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

 • Lijnvlucht in Economy Class met Singapore Airlines en Fiji Airways vanaf Amsterdam, taksen en toeslagen t.w.v. € 180 per persoon (onder voorbehoud van wijzigingen).
 • 2 overnachtingen bij aankomst in Auckland.
 • 25 dagen een Hitop Camper of Tourer met douche/toilet van Apollo op basis van ongelimiteerde kilometers, volledige uitrusting, extra bestuurders, picknick tafel en 2 stoeltjes en een verzekering met eigen risico van resp. NZD 5000/7500 (gedetailleerde huurvoorwaarden zie pag. 42-43).
 • Ferry-overtocht voor de camper en 2 passagiers.
 • 4 hotelovernachtingen in Fiji + transfers
 • Reserveringskosten.

Exclusief

 • Optionele verzekeringen camper, wegenbelasting (diesel) alleen Tourer, LPG Gas (koken) en brandstof voor de camper
 • One Way fee NZD 150
 • Persoonlijke uitgaven, maaltijden, excursies

Mogelijke accommodaties en campers voor deze flycamper in Nieuw-Zeeland en Fiji

Rendezvous Hotel Christchurch | hotels Nieuw Zeeland

Rendezvous Hotel Christchurch

Het Rendezvous Hotel ligt in het hart van de stad en biedt een stijlvol verblijf voor de verwende reiziger.

Yatule Resort and Spa | Hotels Fiji

Yatule Resort and Spa

Yatule Resort & Spa biedt directe toegang tot het beroemde strand van Natadola en ligt op 30 minuten rijden van de Coral Coast en op 40 minuten rijden van de luchthaven Nadi.

Apollo Hitop camper | camper huren Nieuw-Zeeland

Apollo Hitop Camper

Praktische en populaire camper voor 2 personen

Zoekt u geen extra luxe in de vorm van een wc of douche, dan is dit de ideale camper om door het prachtige Nieuw-Zeeland te reizen.

Apollo Euro Tourer | camper huren Nieuw-Zeeland

Apollo Euro Tourer

De luxe 2-persoons camper

Deze camper is ideaal voor 2 personen die een camper met wc/douche wensen. Ontdek de mooiste plekken van dit geweldige continent met je eigen huis!