Nieuw-Zeeland Flycamper – Vrijheid ten top!

(ID: 29382)

Over de reis

Nieuw-Zeeland is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze fly-camper kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd. De reis is ook in omgekeerde volgorde mogelijk.

In een oogopslag

  • 27 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam met Emirates
  • Hotelovernachting bij aankomst- en vertrek
  • 22 dagen camperhuur naar keuze incl. verzekering zonder eigen risico
Vanaf € 4.835 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1 -2: Amsterdam - Auckland.

In de loop van de avond vliegt u met Emirates van Amsterdam via Dubai op aansluiting naar Auckland.

Dag 3: Aankomst in Auckland.

Bij aankomst neemt u een taxi naar uw hotel in het centrum van Auckland (niet inbegrepen) 1 overnachting in Auckland.

Overnachting: Copthorne Auckland City (Superior Room o.b.v. logies).

Dag 4 - 24: Onderweg in Nieuw-Zeeland.

In de ochtend gaat u naar het Apollo camper depot (op eigen gelegenheid). U neemt de camper in ontvangst en heeft 22 dagen de tijd om alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland te ontdekken. Op pag. 20-21 treft u een interessante routesuggestie. Ferry-overtocht: Bij de overtocht van het Zuidereiland naar het Noordereiland v.v. neemt u de camper mee op de Interislander Ferry. Wij reserveren bij boeking de datum van overtocht voor u, en houden hiervoor de 8e huurdag aan. Het is mogelijk ter plaatse de datum van overtocht kosteloos te wijzigen (afhankelijk van beschikbaarheid). Voor overnachtingen tijdens uw camperreis door Nieuw-Zeeland zijn er vele mogelijkheden. Wij adviseren, in het belang van uw comfort en veiligheid, gebruik te maken van de veelvuldig aanwezige campings. U kunt kiezen voor particuliere-campings (zoals de Top 10 Holiday Parks) en DOC (Department of Conservation) campings die veelal midden in de natuur gelegen zijn. De campings hebben vaak uitstekende faciliteiten en bevinden zich op de mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland. In het hoogseizoen van november t/m maart kan het druk zijn op campings aan de kust en in plaatsen als Queenstown en Wanaka, deze zijn populair bij de Kiwi's, inwoners van Nieuw-Zeeland. Reserveren is niet essentieel maar wordt aanbevolen.

Dag 25: Aankomst in Christchurch.

U levert de camper in bij het depot van Apollo in de omgeving van de luchthaven. Vervolgens neemt u een taxi (niet inbegrepen) naar uw hotel in het centrum van de stad voor uw laatste overnachting in Nieuw-Zeeland.

Overnachting: Chateau on the Park (Guest Room o.b.v. logies).

Dag 26: Christchurch – Amsterdam.

In de loop van de ochtend neemt u een taxi (niet inbegrepen) naar de luchthaven van Christchurch. U vliegt met Emirates naar Dubai waar u overstapt op de vlucht naar Amsterdam.

Dag 27: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam, vroeg in de ochtend vanwege tijdsverschil. Inbegrepen bij deze reis: Apollo Value Pack t.w.v. € 469 per persoon waarbij de uitgebreide THE HIGH ROAD verzekering voor het voertuig inclusief is en ook de onderkant, banden en de voorruit verzekerd zijn. Zie huurvoorwaarden pag. 42-43 of neem contact met ons op voor meer informatie. Bij het samenstellen van de offerte kijken wij het voordeligste Flex camper tarief voor u na en baseren onze offerte hierop.

Bekijk volledige dagprogramma

LET OP: aangegeven prijs is een vanaf prijs. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op reizen in november in de voordeligste boekingsklasse; indien niet beschikbaar kunnen andere boekingsklassen gereserveerd worden tegen een toeslag. Op uw reisdata kunnen prijzen afwijken, vraag een reisvoorstel op maat aan.

Mogelijke accommodaties en campers voor uw rondreis door Nieuw-Zeeland

Rendezvous Hotel Christchurch | hotels Nieuw Zeeland

Rendezvous Hotel Christchurch

Het Rendezvous Hotel ligt in het hart van de stad en biedt een stijlvol verblijf voor de verwende reiziger.

Apollo Hitop camper | camper huren Nieuw-Zeeland

Apollo Hitop Camper

Praktische en populaire camper voor 2 personen

Zoekt u geen extra luxe in de vorm van een wc of douche, dan is dit de ideale camper om door het prachtige Nieuw-Zeeland te reizen.

Apollo Euro Tourer | camper huren Nieuw-Zeeland

Apollo Euro Tourer

De luxe 2-persoons camper

Deze camper is ideaal voor 2 personen die een camper met wc/douche wensen. Ontdek de mooiste plekken van dit geweldige continent met je eigen huis!