Crikey Camper

Stoere 4x4 voertuigen met kampeeraanhangwagen

Ontdek Australië zoals de "Ozzies" doen - met een 4x4-voertuig en een kampeer-aanhangwagen. Vooral in West-Australië liggen de mooiste plekken en de meest indrukwekkende nationale parken weg van de verharde en toeristische wegen en zijn deze niet met een gewone wagen toegankelijk. Hier komt een Safari Camper volledig tot zijn recht. Deze robuuste en praktische Offroad camper voorziet u van een verblijf in de meest afgelegen gebieden van Australië. In vergelijking met andere populaire 4x4 campers beschikt deze Safari Camper over veel bergruimte en 5 comfortabele slaapplaatsen. Ideaal voor families met kinderen of voor koppels die samen reizen. Hierbij komt dat u niet telkens uw uitrusting opnieuw moet uitzetten. Als u dan opteert voor een langer verblijf op een bepaalde locatie dan kan u vanaf uw kamp met uw voertuig de omgeving verkennen. Met wat routine is uw kamp in 5 minuten opgebouwd. De koffer is bovendien ook voorzien van een koelkast, zodat u steeds op pad bent met uw proviand. En maakt u zich geen zorgen mocht u geen ervaring hebben met aanhangwagens. Bij ophalen van uw voertuig krijgt u de nodige tips en heeft u op een korte termijn het rijden met aanhanger onder de knie. Wanneer start uw kampeeravontuur?

Waarom Crikey?

  • Crikey Camper is specialist in verhuur van 4WD voertuigen met aanhangwagens
  • Depots in Perth, Broome en Darwin 
  • Geen one way kosten
  • Geen toeslag voor huren van of naar Broome 
  • Complete voertuiguitrusting 
  • Lokale belasting (3%) in huurprijs inbegrepen
  • Draagbaar GPS-navigatiesysteem inbegrepen
  • Satelliettelefoon inbegrepen
  • Gratis 24/7 pechhulp
  • Voertuigverzekering met afkoop eigen risico bij te boeken  

 

Crikey Safari Camper in rivier

Crikey Safari Camper

De enige 4WD met aanhangwagen

Rij met deze 4WD en aanhangwagen over de niet geasfalteerde wegen van Australië en geniet volop van het ongerepte natuur. De camper biedt slaapplek voor 5 personen.

Depots van Crikey Campers Australië

Perth, Broome en Darwin

Openingstijden

• Perth: maandag - vrijdag 9.00 - 17.00 uur, zaterdag 9.00 - 12.00 uur. Zondag/feestdagen gesloten. 

• Broome: maandag - vrijdag 8.30 - 16.30 uur, zaterdag/zondag/feestdagen 8.30 - 12.00 uur 

• Darwin: maandag - vrijdag 8.00 - 16.30 uur, zaterdag 8.00 - 12.00 uur. Zondag/feestdagen gesloten.

Openingstijden zijn onder voorbehoud.

Voorwaarden van Crikey Campers Australië

Klik hier voor de voorwaarden en verzekeringen van Crikey campers Australië. 

 

Disclaimer

Campers kunnen wat betreft model en technische specificaties verschillen van de specificaties op deze website. Dit geldt ook voor de uitrusting en de slaapplaatsen. Het voertuig zal altijd voor het aantal personen dat het geboekt is, geschikt zijn.De verhuurder behoudt het recht een voertuig van een hogere catergorie ter beschikking te stellen. Daaruit resulterende kosten zoals een hoger brandstofverbruik zijn voor rekening van de klant.

Reis Australië boeken

Wilt u uw reis naar Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.