Vluchten Australië

Binnenlandse vluchten Australië

Vliegen met Qantas

Qantas is de nationale luchtvaartmaatschappij van Australië. Qantas behoort tot de oudste, grootste, veiligste en qua service beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De maatschappij vliegt met moderne vliegtuigen. Qantas heeft z'n thuisbasis in Australië.

Internationale vluchten combineren met nationale vluchten

Qantas heeft een uitgebreid binnenlands netwerk van vliegverbindingen, die goed aansluiten op de internationale vluchten. In sommige steden wordt met een aparte binnenlandse (Qantas) terminal gewerkt, bijv. in Sydney, Melbourne en Brisbane.

Voordelig binnenlands vliegen

De voordeligste manier om in Australië binnenlands te vliegen, is als de binnenlandse vluchtroute onderdeel is van uw internationale ticket (naar Australië). U kunt de binnenlandse Qantas vluchten voordelig bijboeken op een internationaal ticket van Cathay Pacific en uiteraard Qantas zelf. Dit dient bij het opvragen van de offerte aan te geven.

Als u met een andere maatschappij naar Australië vliegt, kunt u gebruikmaken van airpass tarieven. De tarieven zijn per vluchtsector verschillend en kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.

Een andere mogelijkheid is om sectortarieven te gebruiken voor een binnenlands traject. Vooral voor de drukkere vluchtsectoren (zoals Sydney-Melbourne en Sydney-Brisbane) - zijn deze tickets gunstig geprijsd. Ook deze tarieven kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.

Low cost carriers in Australië

Virgin australia en Jetstar zijn lowcost airlines met vluchten vooral tussen de grote steden en langs de oostkust. Ze hanteren flexibele (internet) tarieven en zijn daarmee op bepaalde routes zeer prijsgunstig. Ook deze tarieven kunnen bij het maken van een offerte worden berekend.